Nüüd on teada, mis saab Kirk Douglase 61 miljoni dollari suurusest varandusest

Elu24
Copy
Kirk Douglas aastal 1989.
Kirk Douglas aastal 1989. Foto: SIPA/Scanpix

Veebruari alguses meie seast lahkunud Hollywoodi legend Kirk Douglas jättis kogu oma varanduse heategevuseks.

103-aastane Douglas suri 5. veebruaril. Daily Stari teatel ei saanud tema filmistaarist poeg Michael Douglas isa pärandusest sentigi. Lahkunud Douglasest jäi maha kolm poega, Joel, Peter ja Michael, ning abikaasa Anne.

Nüüd on selgunud, et Douglase hiiglaslik varandus läheb heategevuseks. 61 miljonit dollarit on eurodes umbes 56,3 miljonit.

Välismeedia teatel oli Douglas juba enne surma 50 miljonit dollarit heategevuseks ära andnud. Hiigelsumma jõudis abivajajateni Douglas Foundationi kaudu, mille eesmärk on aidata neid, kes endaga toime ei tule.

2015. aasta intervjuus ütles Douglas, et nii suur varandus on tal tänu abikaasale. «50 aastat tagasi pani ta raha usaldusfondi ja see on sellest ajast saati kasvanud. Hiljuti küsisin talt, kui palju meil fondis raha on, ja ta vastas, et 80 miljonit,» rääkis filmistaar oma imestusest.

Kirk ja Michael Douglas.
Kirk ja Michael Douglas. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Enam kui 90 filmis mänginud kinolegend oli üks Hollywoodi kuldajastu suuremaid staare, keda teatakse kõige paremini ajaloolise draama «Spartacus» peaosast.

Michael Douglase varade väärtuseks hinnatakse umbes 300 miljonit dollarit, nii et tema rahalise seisu pärast muretsema ei pea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles