VIDEO ⟩ Isetehtud raketiga kosmosesse läinud lamemaalane hukkus otse-eetris (12)

Elu24
Copy
"Mad" Mike Hughes 2018. aastal.
"Mad" Mike Hughes 2018. aastal. Foto: AP/Scanpix

Kuulus lameda Maa teooria uskuja «Hull» Mike Hughes tegi idee tõestamiseks kõik, kuid õnnetuseks sai gravitatsioon tema lennumasinast võitu, teatas TMZ.

Pärast mitmeid ebaõnnestumisi jõudis skandaalne lamemaalane «Mad» Mike Hughes lõpuks nii kaugele, et startis maapinnalt oma «auru jõul töötava» raketiga avakosmose poole.

Kaugele ta kahjuks ei jõudnud. Reaalajas üle kantud videole jäi mehe võrdlemisi ebastabiilne lend mõnesaja meetri kõrgusele. Seejärel said aga füüsikaseadused masinast võitu ning 64-aastane Hughes sai isetehtud lennumasinaga alla kukkudes surma.

Mike Hughes'i lend lõppes otse-eetris väga õnnetult
Mike Hughes'i lend lõppes otse-eetris väga õnnetult Foto: Kuvatõmmis videost

Hughes'i esindaja Darren Shuster kinnitas, et ei olnud Kalifornias toimunud stardi juures. TMZle kinnitas aga just tema Hughes'i hukkumist. Shusteri teatel oli pikaajaline klient ainus omalaadne inimene.

«Kui jumal Mike'i lõi, tegi ta kõike tavalisest teisiti. Ta oli tõeline tegija, kes elas piire ületades. Ta ei olekski saanud mingil muul moel siit ilmast minna,» uskus Shuster.

Hughes'i katsetused algasid juba aastaid tagasi. Temast on isegi dokfilm tehtud.
Hughes'i katsetused algasid juba aastaid tagasi. Temast on isegi dokfilm tehtud. Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA/Scanpix

Hughes oli stardi suhtes väga positiivselt meelestatud. Tema eesmärk oli võimalikult lähedale jõuda Karmani joonele ja näha oma silmaga, milline Maa on. 100 kilomeetri kõrgusel asuv kokkuleppeline piir lahutab avakosmost ja atmosfääri. Lamemaalased usuvad, et Maa kerakujulisus on tegelikult NASA pettus.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles