Korvpallilegendi Kobe Bryanti leinajad panevad lilli valele hauale (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Los Angeles Lakersi mängija Kobe Bryant jaanuaris 2010
Los Angeles Lakersi mängija Kobe Bryant jaanuaris 2010 Foto: Kathy Kmonicek/AP/Scanpix

Ameerika Ühendriikides Californias tahavad korvpallilegendi Kobe Bryanti leinajad panna ta hauale lilli, kuid surnuaia omaniku teatel panevad nad lilled valele hauale.

Bryant maeti eratseremooniaga Los Angelese corona del Mari Pacific View Memorial Park and Mortuary surnuaiale, kuhu maeti samal ajal veel lahkunuid, teatab msn.com.

Surnuaia omanik Ashley Burton kinnitas meediale, et Bryanti leinajad kogunesid vale haua juurde, kuhu panid lilled.

«Kinnitan, et tegemist ei olnud Kobe Bryanti ja ta tütre Gianna hauaga. Ma ei saa avaldada, kus on nende haud, kuid see on samal surnuaial. Meil ei ole vaja, et Bryanti hauast saaks palverännakupaik,» sõnas Burton.

Ta lisas, et Bryanti matmise tõttu sinna on surnuaia turvemeetmeid karmistatud.

«Surnuaiast on saanud nagu sissesõiduhoov, sest käib sadu inimesi, kes otsivad Kobe Bryanti hauda. Selle tõttu on nii turvateenistusel kui ka politseil rohkem tööd, sest on inimesi, kes ei käitu surnuaial  viisakalt,» jätkas surnuaia omanik.

Burton näitas ajakirjanikele fotosid Bryanti hauast, kuid ei öelnud selle täpset kohta. Haual on näha punaseid, kollaseid ja siniseid lilli, kuid veel ei ole hauaplaati, kus ta nimi ning sünni- ja surmadaatum kirjas oleks.

Surnuaia turvatöötaja teatas ajakirjanikele, et isiku, kelle matmispaika peetakse Bryanti omaks, sugulased ajasid sealt korvpallilegendi fänne ära.

Los Angeles Lakersi kauaaegne korvpallur Kobe Bryant ja ta teismeline tütar Gianna hukkusid 26. jaanuaril Los Anglese Calabasase linnaosas helikopteriõnnetuses.

Kobe Bryantil ja ta naisel Vanessa Laine Bryantil on lisaks Giannale veel neli tütart. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles