Venemaa teletäht süüdistab Eestis tegutsevat kolleegi nõidumises

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Elena Hanga juhtimas ETV+ jutusaadet.
Elena Hanga juhtimas ETV+ jutusaadet. Foto: Kuvatõmmis ETV+ saatest

Venemaa tuntud telesaatejuht Dana Borisova süüdistas nõidumises oma endist kolleegi Elena Hangat, kellega koos juhiti saadet «Doomino printsiip». Hanga juhib alates eelmisest sügisest ETV+ jutusaadet. 

Dana Borisova tuli nõidumissüüdistusega lagedale Venemaa Raadio saate «Õhtuetendus koos Alla Dovlatovaga» eetris, vahendas lenta.ru.

«Lena mõistab nõiakunsti. Meil oli keeruline suhe. Kolm aastat juhatasime «Doomino printsiipi». Kui aga kaks naist juhivad projekti, toimub rivaalitsemine,» selgitas Borisova.

Borisova sõnul on tal põhjust uskuda, et Elena Hanga tegi tema pildiga voodoo-nuku.  «Ja sellest on isegi mingeid tõendeid,» kinnitas naine.

Borisova meenutas, et Hangast õhkus negatiivset energiat, millele oli raske vastu seista. 

Borisova usub, et Hanga saatesse kaasamine on süüdi selles, et teda tuli ravida alkoholi- ja narkosõltuvusest.

Hanga ütles omakorda vestluses «Teleprogrammi» allikaga, et Borisova esitas loo tema nõidumisest, et «pildile pääseda». 

«Kui mul oleks sellised võimed, siis ma ei töötaks televisioonis. Oleksin raha teeninud täiesti teisel viisil,» tõdes Hanga.

Dana Borisova on Venemaa telesaatejuht, kes juhtis 1990ndatel saadet «Armee pood». Alates 2005. aastast juhtis ta koos Hangaga telesaadet «Doomino printsiip» ning hiljem on naine juhtinud mitmeid saateid NTV, RBC ja Peretzi kanalitel. 

Elena Hanga on ajakirjanik ja telesaatejuht, kes juhtis Venemaa esimest seksisaadet «Sellest». 

Detsembrist 2001 kuni aprillini 2006 oli ta NTV «Doomino printsiibi» kaassaatejuht. 2010. aasta augustist kuni 2016. aasta jaanuarini oli ta raadiojaamas Komsomolskaja Pravda saatejuht.

2019. aasta sügishooajal jõudis aga ETV+ ekraanile uus vestlussaade «Oma tõde», mida Elena Hanga juhib koos Eesti ajakirjaniku Jelena Poverinaga.

Elena Hanga sündis 1962. aastal Moskvas. Tema isa Abdul Kassim Hanga oli Zanzibari peaminister, kuid pärast riigipööret ta represseeriti ning mees suri vanglas.

Hanga ema Lia Golden oli pärit Taškendist. Hanga õppis Moskvas ajakirjandust, täiendades end hiljem Harvardis ja New Yorgi ülikoolides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles