VIDEO JA PILDID ⟩ Eesti neiu pani rahvusvahelisel twerkimise võistlusel pepu proovile (1)

Elu24
Copy

Üle-eelmisel nädalavahetusel toimus Hispaanias Madridis rahvusvaheline twerkimise võistlus International Twerk Champions, kus oli esindatud ka Eesti. Vaata pilte meie galeriist!

International Twerk Champions on kolmandat aastat Madridis toimuv suur twerk-tantsustiili üritus. Tänavu leidis võistlust aset 7.–9. veebruarini ning kolme päeva jooksul toimusid tantsukursused, -võistlused ja suur twerkimise lahing, kus valiti rahvusvaheline twerkimise meister.

Võistluse osalejad valitakse igas riigis eraldi. Eestit käis tänavu esindamas Twerk Crew Estonia liige Kristi, kes on ka «Twerk with Yahna» kooli õpilane ja õpetaja.

Treener Yahna ehk Jaana Hansman ütles Elu24-le, et tal on Eesti esindaja üle väga hea meel. «Kristi on väga pühendunud ja töökas tantsija. Kuigi tantsuvõistlused on paras enese proovilepanek, on need ka väga head arenemisvõimalused tantsijale ja hindamatu väärtusega kogemus,» lisas ta.

Kuigi võitu ei tulnud, võttis Kristi enda sõnul Madridist kaasa palju uusi tehnikaid ja inspiratsiooni. «Kogu kogemus üritusest oli mega. Kui võistlus minu jaoks lõppes, ei teinud see sugugi kurvaks, vaid olin enam kui rõõmus, et üldse sain sellest osa võtta. Tase oli väga kõrge ja kõik olid väga palju vaeva näinud,» rääkis Kristi.

Twerkimise lahingutest õppis Kristi, et kõik tuleb mängu panna. «Sain aru, et mida rohkem sa battle'il (lahingus – toim) oled sina ise, seda kaugemale sa jõuda võid,» ütles ta ning lisas, et tahab ka edaspidi sellistest üritustest osa võtta ja ennast arendada.

Treener Yahna soovitab aga kõigil twerkimise trenni tulla. «Võib-olla esindad järgmisel aastal Eestit just sina,» meelitas ta. Kes esindab Eestit järgmisel korral, valitakse sügisel. Lisainfot trennide kohta leiad siit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles