Näitleja Viire Valdma leinab oma kauaaegset elukaaslast (2)

Elu24
Copy
Näitleja Viire Valdma teatas kauaaegse elukaaslase surmast.
Näitleja Viire Valdma teatas kauaaegse elukaaslase surmast. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Näitleja Viire Valdma teatas ühismeedias, et suri tema endine elukaaslane, mitmekordne Eesti meister ujumises ja veepallis, Olav Lukin.

Meie esialgne teade, et suri Valdma laste isa Toomas Urb, oli vale. Vabandame lähedaste ees.

Valdma pani Facebooki vana pildi, kus on Olav Lukin ning Valdma kaks last Tom-Olaf (tuntud kui räppar Reket) ja Maria paadiga merel. «Luka, aitäh, et olid,» kirjutas Valdma postituse juurde.

Postituse all avaldati Valdmale kaastunnet.

Lukini lahkumisest teatas ka Valdma tütar Maria, kes pani Instagrami Pirital tehtud foto ja kirjutas juurde: «Tšau, lapsepõlv!»

Vetelpäästeühingus töötanud Lukin veetis suved Pirital.

Meisterujumise U-klubi avaldas Lukinile Facebookis järelehüüde:

«Täna pärastlõunal, päev enne oma 76. sünnipäeva, lahkus meie hea sõber Olav Lukin - U-Klubi hing, mootor ja suviste avaveeujumiste pikaajaline eestvedaja.

«Ütle üks põhjus!» oli lause Olavi suust, mida meist paljud on aegade jooksul nõrkemiseni kuulnud... Aga ütle siis see põhjus, miks sa ei saa trenni tulla, miks sa ei saa võistlustele tulla? Olav sai. Alati. Sest ta lihtsalt armastas ujumist. Ja tema innustusel ja taganttorkimisel said ka teised. Saame siiamaani. Ainult nüüd igavesti ilma Lukata...»

Lukin tuli kolm korda Eesti meistriks liblik- ja teateujumises, kolm korda veepallis ning viis korda vetelpääste mitmevõistluses.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles