ESIMESED KAADRID ⟩ Vaata, kuidas Batmani liibuv kostüüm Robert Pattinsonile selga passib

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
Robert Pattinson
Robert Pattinson Foto: SCANPIX

Pooleteise aasta pärast kinodesse jõudva uue Batmani-filmi sangar Robert Pattinson näitas end esmakordselt avalikkusele nahkhiirmehe sumedas kuues. 

Täpsemalt küll «lekitas» režissöör Matt Reeves Vimeo keskkonda esimese n-ö kaameratesti Briti näitlejast kuulsa superkangelasena. Kuidas tundub, kas Pattinson väärib Christian Bale'i, Val Kilmeri ja Ben Afflecki mantlipärija tiitlit? Selle mantli – pigemini küll keebi – ta igatahes päris. Rolli ülevõtt pole juba tuleval suvel Christopher Nolani osaliselt Tallinnas filmitud spioonipõneviku «Tenet» ühele peategelasele küll päris valutult läinud.

Pärast edu «Videviku» filmides on Pattinson püüdnud kõigi vahenditega teinistaari mainest vabaneda ning ronida tippu tõsiseltvõetava näitlejana, ent unustas pärast oma ränki psühholoogilisi tööotsi («Majakas») ära, et keegi ei taha vaimselt piinatud Batmani, vaid ikkagi superkangelast – nii oli näitleja sunnitud fännide ees vabandama, kui ühes intervjuus teatas, et tema Batman pole üldsegi mingi kangelane, vaid hoopis sügavam mees. 

Kostüümiproov aga tõestab, et kui Pattinson nüüd ikkagi aktsepteerib, et mängib koomiksitegelast ning sama hea välja näeb nagu videos paistab, küll siis kõik veel hästi läheb. 

Teadmiseks neile, kes pole kõige suuremad Bat-mälumängurid, et uuel kostüümil pole Bat-nibusid ning populaarne, ent filmitegijate poolt kinnitamata teooria kohaselt koosnevat Batmani rinnal asuv logo kangelase vanemad tapnud röövel Joe Chilli relva juppidest. 

2021. aasta juunis välja tuleva, hetkel võttefaasi jõudnud uue Batmani-filmi kohta on hakanud tasapidi veelgi infokilde lekkima.

Nett kubiseb rahva tehtud paparatsofotodest, millel on näha võttepaigad Londonis, kus võib teravam silm muuhulgas märgata ka hõbedaste juustega Colin Farrelli, kes kehastab Gothami linna sangari – Robert Pattinsoni kehastatava Nahkhiirmehe – põlisvaenlast Pingviini, vahendab ScreenRant, kelle tunneb ära tema vihmavarju järgi. Mõned fännid väidavad, et piltidel näha olev mootorrattur olevat Pattinson.

«Ahvide planeedi» lavastaja Matt Reeves on kinnitanud, et tema käe all valmiv DC universumi koomiksifilm saab olema sisuliselt noir-krimidraama.

Filmis löövad kaasa veel mitmed teised põnevad näitlejad: John Turturro Carmine Falcone'ina, Zoë Kravitz Selina Kyle'i alias Kassnaisena ja Paul Dano Mõistatajana.

Vaata pilte:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles