PAPARATSO Tõsielustaar Caitlyn Jenner jäi vahele võileivapoes! (1)

Elu24
Copy
Tõsielustaar Caitlyn Jenner Suurbitannias. 2020
Tõsielustaar Caitlyn Jenner Suurbitannias. 2020 Foto: SWNS/ScanPix

Endine USA kümnevõistleja Caitlyn Jenner (70) jäi kaamerate ette Suurbritannias. Nimelt tundis üks kohalik staari ära ja jäädvustas selle, kuidas Caitlyn Subways võileiba ostmas käis.

Tõsielustaar ja motivatsioonikõneleja Caitlyn Jenner on transsooline, 1949. aastal sündis ta hoopis William Bruce Jennerina. 

Jenner on abielus olnud kolmel korra. Aastatel 1972-1981 oli ta abielus Chrystie Scottiga, neil on koos kaks last Burton Jenner ja Cassandra Marino. 

Sophia Hutchins (vasakul) ja Caitlyn Jenner Oscarite auhinnagala järelpeol. 2020.
Sophia Hutchins (vasakul) ja Caitlyn Jenner Oscarite auhinnagala järelpeol. 2020. Foto: REUTERS/Scanpix

1981. aastal abiellust ta näitleja Linda Thompsoniga. Abielust Lindaga on tal kaks poega: Brandon Jenner ja Sam Brody Jenner. Nende abielu lõppes 1987. aastal.

1991. aastal abiellus ta Kris Kardashianiga, kes võttis abielludes perekonnanime Jenner. Neil on kaks tütart: supermodell Kendall Jenner ning ärinaine Kylie Jenner. 

Kim Kardashian West, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian ja Robert Kardashian olid ta kasulapsed. Samuti on ta alates 2007. aastast kaasa teinud tõsielusarjas «Kardashianid», viimastel hooaegadel on teda saates vähem olnud. 

Nende suhe lõppes 2013. aastal, ametlik lahutus toimus 2015. aastal. Samal aastal läbis ta ka soovahetusoperatsiooni ning võttis nimeks Caitlyn Jenner.

2015. aastal sai ta oma tõsielusarja «I Am Cait». Saade jõudis eetris olla kaks hooaega, enne kui selle tootmine 2016. aastal lõpetati.  

Kohalik tundis staari ära ja jäädvustas selle, kuidas Caitlyn Subways võileiba ostmas käis.
Kohalik tundis staari ära ja jäädvustas selle, kuidas Caitlyn Subways võileiba ostmas käis. Foto: SWNS/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles