TREILER ⟩ Hädakisa tõttu ohtlikuks kuulutatud õudukas «Inimjaht» näeb siiski ilmavalgust

Spekter
Copy
«Inimjaht»
«Inimjaht» Foto: Filmikaader

Universal teatas, et annab märtsis välja mõnda aega vastuolude tõttu kinni hoitud sünge õudustrilleri «Inimjaht» (The Hunt).

Õudukas, milles 12 võhivõõrast avastavad, et neile peetakse armutult võigast inimjahti, lükati n-ö riiulisse ootele pärast seda, kui esimese treileri peale puhkes suur hädakisa: mis mõttes saab ilmavalgust näha haiglane tapafantaasia, milles rikkad «liberaalid» oma lõbuks vaeseid «konservatiive» notivad? Linalugu peeti suisa ühiskondlikult ohtlikuks, ent nagu iga terve mõistusega inimene aru saab, siis paisutati olukord meedias üle ning rakendati poliitilistesse debattidesse, millesse see tegelikult ei puutunud.

Nüüdseks, kus suurem torm möödas ning ilmunud nii mõnedki asja selgitavad artiklid («tegu on satiiriga, rahvas, rahu!»), otsustas Universal oma töö siiski avalikkuse ette paisata.

Peaosades astuvad filmis üles peamiselt naised: Hilary Swank, Betty Gilpin («Stuber»), Emma Roberts jt. Richard Connelli 1924. aasta novellil «The Most Dangerous Game» (mis on inspiratsiooni andnud arvukatele filmidele, sh «Näljamängudele») põhineva filmi on tootnud Blumhouse Productions, mis on toonud ekraanile hulgaliselt kvaliteetset õudust, kuid mitte ainult: ettevõtte tööde nimekirjast leiab sellised teosed nagu «Halloween», «Get Out», «Ma», aga ka «BlaKkKlansman», «Whiplash» jpt

Kinodes alates 13. märtsist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles