Revals tuli raadio Elmar toimetusse Eesti Laulu pingeid maandama

Copy

Raadio Elmar LIVE stuudios esines ansambel Revals, esitamisele tuli Eesti Laulu poolfinaalis osalev võistluslugu «Kirjutan romaani».

Bändi liige Danel Pandre kirjeldas meeleolusid, mis seotud peagi saabuva Eesti Laul 2020 esimese poolfinaaliga. «Tulime raadio Elmar toimetusse pingeid maandama. Siin on alati soe ja tore vastuvõtt, hea muusika ning sellepärast me siia teie juurde tulimegi,» sõnas Pandre.

Pandre kirjeldas, kui palju aega on nõudnud Eesti Lauluks ettevalmistamine. «Eks ta on mõnevõrra aega võtnud küll. Kui saime teada, et oleme pääsenud poolfinaali, siis hakkasid asjad juhtuma. Kõigepealt selgus, et on vaja kiiresti video teha ja sinna lisandusid igasugused muud protseduurilised toimingud. Mõtlemisainet ja tegevust on olnud omajagu palju,» lisas ta.

Ansambel Revals hoiab juba mitmeid nädalaid raadio Elmar «Eesti Lugude Edetabelis» auväärset esimest kohta. Mehed täpsustasid, kas selline kõrge koht edetabelis annab ka kindlust Eesti Laulu konkursil. «See edetabeli esimene koht on väga tore! Kuid Eesti Laulul oleneb kõik ikkagi kohapeal olevast esitusest. Loodame anda seal endast parima ja loodame, et me oma fänne kuidagi alt ei vea. Ise tunnen, et oleme enesekindlad ja heas vormis,» sõnas Jaanus Saago.

Mehed saabusid raadio Elmar toimetusse just vahetult pärast Eesti Laulu esimest proovi. «Kõik käis nii nagu võistlusel, ehk lambid põlesid ja kõlarid mängisid. Kõik toimis. Kindlasti tuleb vägev show,» lisas Pandre.

Saatejuht Henri Laumets ennustas kaartide pealt, kui hästi ansamblil Revals läheb Eesti Laulu esimeses poolfinaalis. Vaata tulemust SIIT.

Copy
Tagasi üles