Endine NBA korvpallistaar kirjeldas tunnet, kui 12-aastane poeg teatas soovist olla tüdruk

Elu24
Copy
Endine korvpallitäht Dwyane Wade hoiab oma poega Zionit.  Viis aastat hiljem on Zionist saanud Zaya.
Endine korvpallitäht Dwyane Wade hoiab oma poega Zionit. Viis aastat hiljem on Zionist saanud Zaya. Foto: Lynne Sladky/AP/Scanpix

Põhja-Ameerika korvpalliliiga NBA endine supertäht Dwayne Wade oli sel nädalal saatekülaliseks kuulsas vestlussaates «Ellen». Saatejuht Ellen DeGeneres kiitis Wade`i ja tema abikaasa Gabrielle Unioni vanemlikke oskusi, kui korvpallistaar teatas, et ta 12-aastane poeg peab end tüdrukuks.

«Esiteks ma arvan, et iga lapsevanem peaks olema selline, nagu oled sina,» sõnas DeGeneres Wade`ile. «See tähendab tingimusteta armastust ja lapse toetamist ükskõik millises olukorras.»

Tippspordist eelmisel hooajal loobunud Wade ütles seepeale, et tal on uhke olla LGBT kogukonda kuuluva lapse vanem. Endine korvpalliäss avaldas seejärel, kuidas ta teada sai, et poeg end tüdrukuna tunda tahab.

«Niisiis tuli Zaya, meie kaheteistkümnenaastane laps, koju – no varem oli ta poisina sündinud ning nimeks Zion – ja ütles:« Hei, tahan teile midagi rääkida. Arvan, et olen valmis teile tõde tunnistama. Edaspidi palun minu poole pöörduda kui preili või tüdruku poole. Mul oleks hea meel, kui te kutsuksite mind Zayaks.»»

«Nüüd on meie ülesanne otsida ja leida selle kohta nii palju informatsiooni kui võimalik. Tahame teha kindlaks, et tegemist pole lihtsalt poosetamisega. Igal juhul anname oma parima, et meie laps tunneks end hästi sellisena, nagu ta on.»

«Olen jälginud oma poja kasvamist tüdrukuks tema sünnist saati. Minu armastuses tema vastu ei muutu midagi,» kinnitas isatundeid Wade.

«Mul on abikaasaga olnud mitu jutuajamist, olime ju märganud, et Zionil (Zayal) ei ole just poisile kohane käitumine. Loomulikult olin mõelnud, et mis siis saab, kui mu poeg on gei. Mida ma teen, kuidas käitun?»

«Lõppkokkuvõttes taandub kõik sellele, kes olen mina, tema teab, kes ta on,» rääkis aastaid USA korvpallipublikut hullutanud Wade. Vaata, mida räägib Zaya (Zion) ise...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles