TÄIELIK HÄMMING ⟩ Rahvas üllatus, kui poolpaljas modell Blac Chyna Oscarite galal ringi silkas

Elu24
Copy
Modell Blac Chyna 92. Oscarite punasel vaibal 9. veebruaril 2020.
Modell Blac Chyna 92. Oscarite punasel vaibal 9. veebruaril 2020. Foto: Amy Sussman/AFP/Scanpix

Modell ja tõsielustaar Blac Chyna (31) oli kutsutud 92. Oscarite galale. Kurvikas naine kasutas võimalust ja püüdis ohtralt pilke eriti paljastavas kleidis, kuid tekitas sotsiaalmeedias segadust hoopis teisel põhjusel.

Blac Chyna saabus tänavustele Oscaritele ja ei häbenenud pidulikul galal näidata rohkem kui sedavõrd uhkel üritusel sünnis. Modell kõndis punasele vaibale kleidis, millel oli lisaks sügavale dekolteele ka väga kõrge lõhik, mis tõi avalikkuse ette Chyna tätoveeringud. 

Modell Blac Chyna Oscarite punasel vaibal.
Modell Blac Chyna Oscarite punasel vaibal. Foto: ROBYN BECK/AFP/Scanpix

Kuid see ei olnud Chyna paljastav kleit, mis sotsiaalmeedia kihama ajas. Nii mõnigi postitas Twitterisse ja väljendas segadust, mida modell Oscaritel tegi ning paljudele tuli üllatuseks see, et Chyna üldse üritusele kutsuti. Mõni läks koguni nii kaugele ja palus, et ta sealt «välja visataks».

Üks kasutaja arvas, et isegi temal on rohkem põhjust Oscaritel olla ja teine pakkus, et Chyna kõrval istuvad külalised on arvatavasti sama segaduses kui sotsiaalmeedia.

Üks kasutaja tegi isegi nalja, et kui Chynalt tema Oscari-kutset küsitakse, pistab modell plehku viidates sellele, et naine ei olnud galale tegelikult kutsutud.

Kui Hunter Harris küsis, miks Chyna Oscaritel oli, pakkus üks Twitteri-kasutaja, et tegu oli «mitmekesisus kutsega». Kasutaja viitas sellega ilmselgelt sellele, et tänavused Oscarid said palju negatiivset kriitikat just seetõttu, et suurem osa Oscari-nominatsioone anti «valgetele inimestele».

Mõni arvas, et Chyna hakkas Twitteris trendima, kuna meediasse lekkis tema järjekordne seksvideo.

IMDb andmebaasi kohaselt ei ole Chyna ühegi Oscarile kandideerinud filmiga seotud ning naise ainsateks «rollideks» on tõsielusarjad ning muusikavideod.

Chyna oli 2016. kuni 2017. aastal suhtes Rob Kardashianiga, kellega on naisel ühine tütar, vahendab People. Paaril oli problemaatiline suhe ning pärast seda kui paar teist korda lahku läks postitas Kardashian Chynast sotsiaalmeediasse paljastavaid pilte. Seejärel võttis modell mehe vastu ka lähenemiskeelu.

Enne seda oli Chyna suhtes räppar Tygaga, kellega on naisel poeg. Olles kolm aastat koos läks paar 2014. aastal lahku, kuna Tyga alustas suhet Kylie Jenneriga (Rob Kardashiani poolõega).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles