😱 ⟩ Veel üks «Sõprade» staar nüüd Instagramis juures - vaata ta esimest postitust!

Elu24
Copy
Matthew Perry 2017. aastal.
Matthew Perry 2017. aastal. Foto: AP/Scanpix

Telesarjast «Sõbrad» tuntud näitleja Matthew Perry (50) on liitunud Instagramiga ning kogunud seal omale juba üle nelja miljoni jälgija.

«Nii elevil ma olengi, kuna liitusin lõpuks ometi Instagramiga. Läheb lahti...» kirjutas ta oma esimese postituse juurde, millel võib teda näha rõõmust hüppamas.

Perry postitus on fännide poolt vastu hästi vastu võetud, sel on vähem kui ööpäevaga juba üle 2 miljoni meeldimise. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is how thrilled I am to finally be on Instagram. So, here we go...

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4) on

Perry oli «Sõprade» staaridest viimane, kes Instagramiga liitus. 2019. aasta oktoobris liitus Instagramiga Jennifer Aniston, kes «lõhkus» Instagrami, kui postitas oma esimeseks instapildiks selfie, millel on lisaks temale jäädvustatud terve kamp «Sõprade» näitlejaid (Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry ja Matt LeBlanc).

Foto vallandas sotsiaalmeedias täieliku fännihüsteeria, mistõttu naise konto nii põhjalikult kokku jooksis, et Instagrami esindajad pidid avaliku teadaande tegema, kui küsimus lahendatud sai. 

Probleem aeti joonde ning edasi jäi vaid imestada selle üle, kui kiiresti Anistoni konto jälgijaid kogus: esimesed miljon jälgijat kogus konto vaid 5 tunni ja 17 minutiga, purustades sellega Guinnessi rekordi (mis seni kuulus 5 tunni ja 45 minutiga Prints Harry ja tema kaasa Meghan Markle'i @sussexroyal kontole).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles