«Videviku» staar kaotas sündimata tütre

Elu24
Copy
Kellan Lutz ja Brittany Lutz aasta tagasi filmi esilinastusel.
Kellan Lutz ja Brittany Lutz aasta tagasi filmi esilinastusel. Foto: Capital Pictures/Scanpix

«Videviku» staar Kellan Lutz ja tema abikaasa Brittany teatasid sotsiaalmeedias, et kaotasid kuuendal raseduskuul oma sündimata tütre.

Ameerika Ühendriikide näitleja Kellan Lutz, kes kehastas «Videviku» saagas Edward Culleni kasuvenda Emmett Cullenit, tegi teatavaks traagilise uudise, et tema abikaasal oli nurisünnitus, vahendas hellomagazine.com.

Kellan Lutz (vasakult kolmas) teiste «Videviku» saaga osalistega.
Kellan Lutz (vasakult kolmas) teiste «Videviku» saaga osalistega. Foto: AP/Scanpix

Lutz ja tema abikaasa Brittany jagasid sotsiaalmeedias mustvalget pilti, kus naine oma beebikõhtu hoiab. Rasedus katkes kuuendal kuul ning Lutz kirjutas Instagramis, et on kogu teekonna üle tänulik. «Viimane nädal on olnud kui emotsionaalsed Ameerika mäed,» kirjutas 34-aastane filminäitleja ja nimetas oma abikaasat imenaiseks.

Lutz tänas kõiki armastuse, mõistmise, toetuse ja austuse eest. «Ei jõua ära oodata, mil oma pisitüdrukut taevas kohtan, kui Jumal meid koju kutsub,» lõpetas näitleja.

Sama pilti jaganud Brittany kirjutas, et tal oli au ja rõõm olla kuus kuud pisitütre ema. «Ma andsin endast parima ning oli suur rõõm näha sinu armast näokest sellel ekraanil ning tunda su pisikest põtkimist. Ma ei tea, miks nii läks, aga osa minust leiab rahu teadmisest, et sa ei pidanud kunagi kannatama ega tundma südamevalu,» kirjutas naine.

Brittany lisas, et ei ole valmis veel juhtunust rääkima ega tea, kas see üldse kunagi juhtub. «Aga ma olen väga tänulik kõige imelisemale mehele, kes on terve aja mulle toeks olnud,» kirjutas naine ning tänas ka peret, sõpru, arste ja veredoonoreid. «Teiesuguste inimesteta mind siin poleks,» vihjas naine, et tema elu päästmiseks läks vaja veredoonorite abi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles