Kes on Katrin Lusti salapärane kihlatu?

Elu24
Copy
Kanal 2 saatejuht Katrin Lust.
Kanal 2 saatejuht Katrin Lust. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Telesaatejuht Katrin Lust (37) avaldas, et on kihlunud. Kes on see salapärane mees, kes tuntud telenäo südame vallutas? 

Elu24 kirjutas esimest korda Lusti salapärasest kallimast 2018. aastal, kui naine intervjuu käigus avaldas, et tema süda on võetud. 

Teleajakirjaniku kallimaks on Oliver Kilk, kes tööalaselt tegeleb tehnoloogiliste arendustega. Toona kommenteeris mees põgusalt ka ise suhet Lustiga: «Ta on väga hea ja armas inimene. Katrin teeb oma tööd südamega ja mina kindlasti ei kritiseeri tema tegemisi.»

«Me kohtusime ühises seltskonnas ja mulle meeldib olla temaga, meil on palju ühiseid asju ja arutelusid,» lisas ta.

Kuigi mees on suhtes ühe Eesti kõige skandaalsema telesaatejuhiga, soovib Kilk hoida siiski ka edaspidi madalat profiili. Sama arvab ka Lust, kes leidis toona, et see on ebaõiglane, kui inimene hakkab avaliku elu tegelasega suhtlema ja saab ka ise selle tagajärjel vastu enda tahtmist tuntuks.

Esimesed sahinad kihlusest tekkisid, kui Lust postitas 2019. aasta septembris Instagrami pildi, mille esiplaanil on selgelt näha säravat sõrmust. Toona ei kinnitanud ega lükanud Lust uudist ümber ning vastas vaid: «Olen viimased seitse aastat proovinud eraelu enda teada hoida. Seega ei saa kahjuks sellele küsimusele vastata.»

Kuigi nüüdseks on teada, et Lust on kihlunud, ei ole ta ise kinnitanud, et õnnelik väljavalitu just Kilk on. Telesaatejuhi sotsiaalmeediast leiab aga hulga viiteid mehele: Kilk on 2018. aastast saati märgitud paljudele Lusti piltidele, samuti hiljutistele reisifotodele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles