Ehmatavad kaadrid: Londonis pussitasid tänavaröövlid meest kätte ja varastasid kalli käekella

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Londonis pussitati päise päeva ajal meest, kellelt varastati hinnaline käekell. Vargad pääsesid põgenema.
Londonis pussitati päise päeva ajal meest, kellelt varastati hinnaline käekell. Vargad pääsesid põgenema. Foto: Kuvatõmmis videost

Londonis pussitasid seni tabamata röövlid 55-aastast ohvrit randmesse, sest ei saanud kohe tema kallist kella kätte.

Eelmise aasta 9. juunil kella 15.30 ajal võis Londonis Mayfairis Berkeley väljakul näha hirmutavat vaatepilti, kui kolm seni tuvastamata meest röövisid päise päeva ajal ühe turisti käelt hinnalise Breguet Tourbillon' käekella, vahendas Lad Bible.

Röövi käigus löödi kannatanule ka nuga randmesse ning sellega tekitati mehele tõsiseid vigastusi. See ei hoidnud aga kannatanud tagasi, ning hiljuti politsei poolt avaldatud turvakaamera videost on näha, kuidas abielupaar jälitas neile kallale tunginud röövleid. 

Politsei kahtlustab, et röövlid olid mehe juba varem sihtmärgiks võtnud just tema 135 000 eurot väärt käekella tõttu.

Kannatanu viidi hiljem haiglasse ravile. Uurimist juhtivad Londoni Kesk-Lääne piirkonna uurijad ei ole seoses kuriteoga kedagi veel vahistanud. 

Seetõttu avaldati ka turvakaameravideo, et ehk leidub tavakodanike hulgas neid, kes oskavad politseid röövlite tabamisel abistada.

«Kui tunnete mõnda neist meestest, kutsume teid üles meiega  ühendust võtma,» ütles uurija Eve Kelly

Kahtlustatavad on politsei kirjelduse järgikeskmise kehaehitusega umbes 30-aastased mehed.

See ei ole aga ainus samas piirkonnas toimunud rööv, kus vargad himustasid hinnalist käekella. 

Eelmise aasta 6.detsembri kesköö paiku pussitati umbes 1,5 kilomeetre kaugusel suvisest kuriteopaigast surnuks Mohammed Abdullah Al Araim, kes kandis Rolexi käekella. 

20-aastane hr Al Araimi üritas küll ründajaid tõrjuda, kuid suri hiljem saadud vigastustesse Hans Crescentil asunud jõulupuu all Harrodsi kaubamaja sissepääsu lähedal.

Al Araimi vend Raid rääkis detsembris Evening Standardile, et tema vend läks vaid sõbraga sööma, kuid ei tulnud kunagi koju tagasi.

«Kui keegi teab, kes vastutab, või usub, et ta teab, kes nende kuritegude eest vastutab, siis tehke õigesti ja rääkige sellest politseile. Me ei taha, et mõni teine pere veel kannataks nagu meie kannatame,» lisas Raid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles