Amazoni miljardäri Jeff Bezose kallima vend andis ta kohtusse

Inna-Katrin Hein
Copy
Jeff Bezos ja Lauren Sanchez Indias Agras Taj Mahali mausoleumi juures
Jeff Bezos ja Lauren Sanchez Indias Agras Taj Mahali mausoleumi juures Foto: PAWAN SHARMA/AFP/Scanpix

Maailma suurima netikaubamaja Amazoni asutaja, miljardär Jeff Bezos kaevati ta kallima Lauren Sanchezi venna Michael Sanchezi poolt kohtusse.

Michael Sanchezi sõnul kahjustas Bezos ta mainet ja selle tõttu tahab ta kohtu kaudu õigluse jalule seada, teatab msn.com.

Sanchezi teatel süüdistas Jeff Bezos teda tema alastipiltide ja erasõnumite lekitamises kõmuväljaandele National Enquirer ning see valesüüdistus kahjustas märgatavalt tema mainet. Sanchezi sõnul ei ole tema nende alastipiltide lekitaja, kuid lisaks Bezosele pidas teda lekitajaks ka tema õde Lauren Sanchez.

«Michael on mu vanem vend. Ta jagas salaja minu eraelulist infot väljaandele National Enquirer. See on reetmine, mida ei saa andestada. Minu pere kannatab selle mõttetu kohtusse minemise tõttu,» teatas Lauren Sanchez.

National Enquirer kirjutas Jeff Bezose ja Lauren Sanchezi salasuhtest 2019. aasta jaanuaris, kuid ei avalikustanud allikat, kelle käest nad suhte kohta info said.

Jeff Bezos ja Lauren Sanchez 16. jaanuaril 2020 Indias Mumbais.
Jeff Bezos ja Lauren Sanchez 16. jaanuaril 2020 Indias Mumbais. Foto: Rafiq Maqbool/AP/Scanpix

National Enquireri omanikfirma esindaja teatas, et allikas kuulub nii Bezose kui ka Sanchezi lähikonda.

Bezose erauurija Gavin de Beckeri sõnul oli Michael Sanchez nende inimeste seas, keda kahtlustati Bezose eraeluliste fotode ja sõnumite lekitamises. The Wall Street Journal kirjutas, et New Yorgi prokuröridel on andmed, et Michael Sanchez lekitas Bezose eraelulist infot National Enqurerile.

Jeff Bezos oli salaafääri avalikuks tulemise ajal abielus MacKenzie Bezosega, kellega neil on neli last.

Jeff Bezos ja ta naine MacKenzie Bezos 4. märtsil 2018 Vanity Fairi Oscari filmiauhindade järelpeol.
Jeff Bezos ja ta naine MacKenzie Bezos 4. märtsil 2018 Vanity Fairi Oscari filmiauhindade järelpeol. Foto: Dia Dipasupil/AFP/Scanpix

1993. aastal abiellunud paar lahutas 2019. aasta aprillis.

Pärast lahutust on Jeff Bezose vara suurus umbes 113,5 miljardit dollarit. Ta eksnaine MacKenzie Bezos sai lahutusega 39,4 miljardit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles