Veeda valentinipäev maitsva toidu ja mõnusa muusikaga

Copy
Foto: Põhjala Catering

14. veebruar on täis maagiat ja armastust. Põhjala Catering on võtnud enda ülesandeks pakkuda valentinipäevaks ideaalset õhtupoolikut nii sõpradele kui armunutele.

Põhjala Catering toitlustab peamiselt suuri galasid ja konverentse, kuid toitlustaja püsikliendid on juba ammu vihjanud, et ootavad Põhjala Cateringi oma restorani. „Restorani me hetkel avamas ei ole, kuid klientide soovist ja huvist tulenevalt otsustasime korraldada valentinipäeva raames 14.02 ühe avaliku õhtusöögi, kus külalistel võimalik nautida meie peakoka poolt loodud viiekäigulist menüüd,“ kommenteerib Põhjala Cateringi asutaja Marie Lakspere.

Foto: Põhjala Catering

Külastajaid ootab kulinaarne elamus Põhjala Catering peakoka Dmitri Britikovski poolt, romantiline miljöö ja akustiline muusikaline kosutus Johanna Münteri ja Taavi-Hans Kõlari poolt. Maarjamäe lossi hoovil asuv Klinkberg venue on avar ja imeline paik romantilise vaatega, mida igapäevaselt külastada ei saa. Enne õhtusööki on võimalik avastada ka Maarjamäe lossi ja muuseumit.

Foto: Põhjala Catering
Foto: Põhjala Catering

Õhtusest erimenüüst saavad maitseelamusi kõik soovijad. „Oleme ka paindlikud lastemenüü ja talumatuste korral, seega on üritus ka lastesõbralik ehk oodatud on nii pered ning muidugi ka kõik teised, kes seda toredat sõpruse ja romantika tähistamise päeva meeleolukalt üheskoos veeta soovivad,“ kinnitab Lakspere.

Foto: Põhjala Catering

Põhjala Cateringi peakokk Dmitri Britikovski:

Enne cateringivaldkonnaga sidumist töötas Dmitri pikalt Prantsusmaal, Tallinna suurtes hotellides ning Põhja-Rootsis, Lapimaal. Dmitri lisab Põhjala Cateringi kööki ka maailma kulinaarse maastiku täielikku tippkogemust, kuna on töötanud kahes erinevas Michelin 2* restoranis Prantsusmaal.

Foto: Põhjala Catering

Koos suurepärase meeskonnaga on Dmitri missiooniks pakkuda tipptasemel roogasid ja ühendada klassikalise Prantsuse köögi võtted ning tooraineid kodumaisega.

Dmitri oli 2017 Vabariigi Presidendi vastuvõtu üks peakokkadest.

INFOBOX

Põhjala Catering ja Klinkberg venue esitlevad

14. veebruaril kell 19.00 Klinkberg venues Maarjamäe lossi hoovil

Valentinipäeva kontsertõhtusöök, chef de cuisine Dmitri Britikovski

Akustilise kontserdiga esinevad Johanna Münter ja Taavi-Hans Kõlar

Peakoka tervitus, canapé
Tuunikala tartar, avokaadokreem
Eelroog
Pliin graavilõhe, mädarõika kreemi, õuna geeli ja tilli kaaviariga
Supikäik
Kõrvits, röstitud seemne crumble
Pearoog
Sous vide veise põsk, kihiline kartulikook, brokkoli kreem ja tomati-bourbon tšatni
Dessert
Kolme shokolaadi mille feuille, marja coulis
Joogid
Lauavesi, kohv, tee. Avatud on müügibaar

Hind 55.- eurot/inimene

Info ja broneerimine: info@pohjalacatering.ee, 53747506

Põhjala Cateringi portfoolio: https://www.instagram.com/pohjala_catering/

Copy
Tagasi üles