Austraallanna kandis terve päeva pärlistringe: tundsin end seksikana, kuid olin segaduses

Elu24
Copy
Neiu punasel vaibal läbipaistvas kleidis ja stringides. Pilt on illustratiivne.
Neiu punasel vaibal läbipaistvas kleidis ja stringides. Pilt on illustratiivne. Foto: LB/IS/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Austraaliast pärit Ashleigh Austen otsustas katsetada pärlistringe ning kandis neid terve päeva. Naine jagas oma kogemust postituses, kus nentis, et tundis end pärlistringides kohe seksikana, kuid oli ka segaduses, vahendab whimn.com.au.

Teleseriaalist «Seks ja linn» inspiratsiooni saanud Ashleigh soetas endale pärlitega stringid ning kandis neid terve päeva.

«Kui asi puudutab aluspesu ja aksessuaare, ei kaldu ma üldiselt põhitõdedest kõrvale,» tunnistas Ashleigh kohe alguses. Samas mõistab austraallanna, et naised peavad vahel uusi asju proovima. Näiteks kandma jalanõusid, mis ei ole tossud. 

«Tead küll, oma mugavustsoonist veidi välja astuma,» naljatas austraallanna.

Nõnda sai Ashleigh, kes on viimasel ajal proovinud oma tavaelu muuta, inspiratsiooni Samantha Jonesi tegelaskujust, kes kandis ühes «Seksi ja linna» osas pärlistringe.

Australlanna leidis endale sobiva paari. «Vaatamata sellele, et need nägid välja nagu šikk ehe, ei ole need pärlid sinu tavapärane kaelakee. Selle asemel stimuleerib see pärliriba sinu kliitorit, kui lips on kinni seotud. Kui lips on sidumata, saab seksi ajal G-punkti stimuleerida,» kirjeldas Ashleigh pärlistringide põhifunktsiooni.

Kuna Ashleigh' kallim oli parasjagu kodust eemal, pidi naine pärlistringe aga üksinda katsetama. 

«Neid jalga pannes tundsin end kohe seksikana – aga olin ka segaduses. Väga segaduses,» nentis Ashleigh. 

«Kui ma tõmbasin nad liiga kõrgele, olid pärlid liiga kõvasti minu ihu vastas, aga kui nad olid madalamale jäetud, jäid pärlid kõndides ette,» kirjeldas Ashleigh, kelle sõnul muutsid pärlistringid tema kõnnakut.

«Pärast tunde istumist, seismist ja ringijooksmist olin veendunud, et need on rohkem mõeldud selleks, et sa paned nad vahetult enne müramist jalga,» tunnistas Ashleigh, kuid kinnitas, et tõmbab need kindlasti kunagi vahetult enne vahekorda jälle jalga.

View this post on Instagram

how cute is the lettuce emoji, see!!!???!!!

A post shared by Ashleigh Austen (@ashausten_) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles