VIDEOPÄEVIK 24 tundi staariga ehk Laagna tee märulitäht Robert Pattinson lubas endale Pariisis kaamera sappa

Spekter
Copy
Adwoa Aboah, Robert Pattinson ja Cara Delevingne Pariisi moenädalal Diori meestemoe show'l 17. jaanuaril 2020
Adwoa Aboah, Robert Pattinson ja Cara Delevingne Pariisi moenädalal Diori meestemoe show'l 17. jaanuaril 2020 Foto: SCANPIX

Juba poole aasta pärast jõuab kinoekraanidele osaliselt Tallinnas filmitud spioonifilm «Tenet». Kui läinud suvel veetis inglise filmitäht Robert Pattinson rohkelt aega Tallinnas, siis tänu moeajakirjale Vogue saavad fännid aimu tulevase Batmani n-ö argipäevast, mis pole üldse mitte vähem glamuurne kui võiks arvata.

Vaata, kuidas möödus Robert Pattinsoni Pariisi moenädal:

Christopher Nolani kirjutatud ja lavastatud «Tenet» on rahvusvahelisest luurest jutustav eepiline märulifilm. «Tenet» filmiti üles seitsmes riigis asuvates võttepaikades, loo ekraanidele toomiseks on kasutatud IMAXi ja 70 mm filmi kooslust. Osa filmist võeti üles Eestis 2019. aasta suvel ning filmis näeme stseene, mis on filmitud Linnahallis, Laagna teel ja veel paaris paigas Tallinnas.

Filmis astuvad üles mitmed rahvusvaheliselt tuntud filmitähed: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine, Kenneth Branagh jt. Linaloos näeme lisaks tuhandetele Eesti taustanäitlejatele Eesti näitlejatest üles astumas Juhan Ulfsakit, Ivo Uukkivi ja Ingrid Margust. 

«Teneti» produtsendid on Emma Thomas ja Christopher Nolan. Tegevprodutsent on Thomas Hayslip. Nolani loomingulisesse meeskonda kuuluvad operaator Hoyte van Hoytema, kunstnik Nathan Crowley, monteerija Jennifer Lame, kostüümikunstnik Jeffrey Kurland, visuaalefektide looja Andrew Jackson ja eriefektide looja Scott Fisher. Muusika autor on Ludwig Göransson. Christopher Nolani lavastatud «Tenet» on Warner Bros. Picturesi ja Syncopy Productioni film. Filmi levitab üleilmselt Warner Bros. Pictures.

Film jõuab kinodesse 17. juulist 2020.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles