Ameeriklanna isa naelutas tütre toa aknad kinni, et naist tema 60-aastasest kihlatust eemal hoida

Elu24
Copy
25-aastase Mikaela Gressley kihlatu on 60-aastane Tom Dyson.
25-aastase Mikaela Gressley kihlatu on 60-aastane Tom Dyson. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Ameeriklannat Mikaela Gressley (25) ei heiduta tõsiasi, et tema 60-aastane kihlatu Tom Dyson on ta emast vanem. Paari suhtele ei saanud saatuslikuks ka see, et Mikaela isa naelutas suhte peatamiseks tütre toa aknad kinni, vahendab Daily Mail

Mikaela ja Tom armusid 2017. aastal, vaatamata nende suurele vanusevahele. Naine usub, et tegu oli «armastusega esimesest silmapilgust». 

Nad kihlusid 2019. aasta detsembris. 

«Mulle on terve elu vanemad mehed meeldinud ja ma olin temaga (Tomiga – toim) suhtesse asumise üle õnnelik, aga minu vanemad ei olnud,» tunnistab Mikaela. Naine avaldas, et tema isa naelutas kinni toaaknad, et takistada Mikaela suhet Tomiga. 

25-aastase ameeriklanna kihlatu on temast 35 aastat vanem.
25-aastase ameeriklanna kihlatu on temast 35 aastat vanem. Foto: Caters News Agency/Scanpic

«Tom on minu emast vanem, seega oli minu suhe endast palju vanema mehega nende jaoks imelik ja sobimatu,» kirjeldas ameeriklanna. «Nüüd on nad suhte osas palju rõõmsamad,» lisas Mikaela, kes elab nüüd ühes majas koos oma vanemate ja kihlatuga.

«Kõik on nüüd suurepärane, kõik saavad omavahel läbi, Tom ja mu isa on sõbrad. Tom teeb minu vanemate heaks palju,» avaldas ameeriklanna.

Noort ameeriklannat ei huvita võõraste negatiive suhtumine tema suure vanusevahega suhtesse.
Noort ameeriklannat ei huvita võõraste negatiive suhtumine tema suure vanusevahega suhtesse. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Hetkel on paaril, kelle vanuse vahe on 35 aastat, probleeme vaid võõrastega, kes nende suhet mõnitavad. Mikaelale aga võõraste suhtumine korda ei lähe.

«Elu on liiga lühike, et õnnetu olla, seega võitleme oma tõelise armastuse eest ka siis, kui see ei vasta kõigi standarditele,» kostis Mikaela lõpetuseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles