SUUR PÕGENEMINE ⟩ Kas Šveitsis aluspesu väel aknalaua küljes rippunud mees pages kallima abikaasa eest?

Elu24
Copy
Šveitsis rippus tundmatu mees aluspesu väel teise korruse aknalaua küljes.
Šveitsis rippus tundmatu mees aluspesu väel teise korruse aknalaua küljes. Foto: Kuvatõmmis videost

Sotsiaalmeedias kogub populaarsust Šveitsis filmitud videoklipp mehest, kes ripub aluspesu väel teise korruse aknalaua küljes. Kogukam mees ei jaksa kaua kinni hoida ning kukub õnnetult akna alla pargitud autole.

Pealtnägija filmis Šveitsis teise korruse aknalaua küljes rippunud tundmatut meesterahvast. Mehel olid seljas vaid aluspüksid ja mustad sokid.

Kogukam mees ei jaksa aga pikalt aknalauast kinni hoida, kukub õnnetult auto katusele ning veereb sealt omakorda otse garaažiukse ette maha.

«Püha jumal,» kommenteerib iseäraliku situatsiooni filminud naisterahvas video taustal.

Ross McCulloch postitas videoklipi oma Twitteri kontole ning pakkus põhjenduseks afääri. «Naise abikaasa tuli varem koju,» kirjutas ta postituse pealkirjas. 

Videoklipp on McCullochi kontol kogunud üle kahe miljoni vaatamise ja kommentaaridest loeb välja, et paljud on tema teooriaga nõus ja peavad aluspesus meest kellegi armukeseks.

Mis põhjusel meesterahvas aknalaua küljes siiski rippus ei ole aga kindel. Kohalik politsei on Zürichis aset leidnud vahejuhtumist teadlik, kuid täpsemalt korrakaitsjad olukorda ei kommenteerinud, vahendab The Sun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles