Ariadne laulust «Queen of My Own»: olen selle loo sisse valanud palju emotsioone

Raadio Elmar
Copy
Tallinn, 24.01.2020
Eesti Muusikaauhinnad 2020, Saku Suurhall.

Estonian Music Awards 2020.
Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
Tallinn, 24.01.2020 Eesti Muusikaauhinnad 2020, Saku Suurhall. Estonian Music Awards 2020. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp Foto: Konstantin Sednev

Lauljatar Ariadne rääkis raadiole Elmar oma uuest singlist, mille esmaettekanne oli Eesti Muusikaauhinnad 2020 galakontserdil. 

Ariadne tunnistas raadiole Elmar, et uue singli «Queen Of My Own» esitamine suurel Eesti Muusikaauhindade laval oli tema jaoks täiesti uus kogemus. «Sain seda lugu esimest korda esitada ja lisaks õnnestus esimest korda ka Eesti Muusikaauhindade laval olla, see on mul lapsest saati üks suur unistus olnud,» lisas laulja.

«Tavaliselt olen laval teinud seda, mida hing ihaldab, pole kunagi midagi otseselt planeeritud olnud. Kuid Eesti Muusikaauhindade galal esinemine on viimse kui detailini läbi mõeldud - alates sellest, kuhu pean minema ja milliseid samme tegema. Mul on väga toredad tantsijad, kes mind kogu protsessis toetavad,» sõnas Ariadne.

«Uus singel «Queen Of My Own» on minu jaoks väga inspireeriv ja tuge tekitav. See sai kirjutatud maikuus Soomes, vahetult enne seda, kui mu elukaaslane läks kolmeks nädalaks ära. See oli kõige pikem aeg, mil teineteisest eraldi oleme olnud. Teeme tavaliselt ju muidu kõike koos, oleme super tiim! Sain siis kõik need emotsioonid seal stuudios laulu sisse valatud ja just nii see lugu valmiski,» avaldas laulja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles