Kati Saara Vatmanni peres peeti jälle pulmi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater".  Paari pandi Kati Kati Saara Vatmann ja Tarmo "Terminaator" Arumets
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater". Paari pandi Kati Kati Saara Vatmann ja Tarmo "Terminaator" Arumets Foto: Jelena Rudi

Läinud aastal Kroonika sünnipäevapeol Tarmo Arumetsaga abiellunud kirjanik Kati Saara Vatmann nakatas pulmapisikuga oma vanima tütre Margareta.

«Margareta läks 28. detsembril mehele!» teatas Kati, uhkusenoot hääles, kirjutab Kroonika.

Margareta väljavalitu on Mihkel Babtsenko, keda värske ämm kuldsete kätega meheks nimetab – ehitaja ametit pidav noorhärra töötab kolmel kohal.

Margareta ja Mihkel jõudsid enne pulmakellade helistamist «võrku kududa» kaks kuud. See, et suhtes uus ja tähtsaim faas nii kiirelt kätte jõudis, Katit ei üllata: «No kellel meist siin selle asjaga kauem aega on läinud!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles