VIDEO ⟩ Kes on see pisike mehaanik «Kiired ja vihased 9» esimestes kaadrites?

Spekter
Copy
Baby Brian filmis «Kiired ja vihased 9»
Baby Brian filmis «Kiired ja vihased 9» Foto: Universal

Tuleva aasta maikuus kinodesse jõudva «Kiired ja vihased 9» (Fast & Furious 9) treiler näitab, kuidas elu vahepeal muutunud on.

Mootorimeeste lemmikfilmide saaga üheksanda filmi tiiseris näeme üles astumas tuttavaid nägusid (Vin Diesel ja Michelle Rodriguez), kelle tegelaskujud vahepeal oma töökotta paari pisikesi ent juba oskuslikke lisakäsi on saanud. Kes see väikemees küll on?

Vastuse leiame juba läinudsuvisest Vin Dieseli Instagrami-postitusest, milles näitleja Londonis filmivõttel viibides poissi tutvustab – tegemist on Baby Brianiga, Vin Dieseli tegelaskuju Domi pojaga, kes on saanud nime saagast näitleja Paul Walkeri traagilise hukkumise tõttu välja kirjutatud Briani tegelaskuju järgi.

Filmi uues osas astub pärast pausi üles ka Jordana Brewster, Domi õe Mia rollis, kes koos Briani karakteriga linaloost lahkus. Nüüd on Mia tagasi ning on igati õigustatud oodata, et koos sellega laheneb ka ammune küsimus – mis siis Brianist stsenaristide peas sai?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day 4!!! Grateful to make magic... with angels abound. Fast9-2020

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Ekraanil näeme ilusatele autodele lisaks veel hulka ilusaid inimesi: linaloost hüppavad läbi Charlize Theron, Helen Mirren, Cardi B, Ludacris, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel jpt. Et Dwayne Johnson seilas koos Jason Stathamiga frantsiisi «Hobbsi ja Shaw» tuules oma teed, siis võtab tema jõmikarolli üle maadlejast näitlejaks ümber häälestunud John Cena.

Uue seikluse on ekraanile toonud taaskord režissöör Justin Lin, kelle jaoks on tegu frantsiisi juba viienda lavastajatööga.

Film jõuab kinodesse maikuus 2020.

Vaata meelitusklippi:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles