Nublu uisutajast õde Eva-Lotta on mõelnud venna laule kasutada, aga ei saa

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Eva-Lotta Kiibus EMil vabakava esitamas.
Eva-Lotta Kiibus EMil vabakava esitamas. Foto: Sergei Bobõlev/TASS/Scanpix

Kuigi nublu on Eestis staar, keda teavad ilmselt kõik, siis vähesed teavad, et samast perest on sirgumas veel teinegi tõusev täht, aga seda iluuisutamises. Nublu õde Eva-Lotta Kiibus sai hiljuti nimelt iluuisutamise EMil seitsmenda koha.

Tähena iluuisutamise taevasse tõusev 17-aastane Eva-Lotta Kiibus rääkis täna hommikul Terevisioonis, et teab oma venna nublu kõiki laule peast ja need ka meeldivad talle. 

Eva-Lotta tunnistas saates, et on mõelnud ka sellele, et võiks mõnes oma kavas venna loomingut kasutada, kuid arvas siiski, et need väga ei sobi. «Just see viis ei ole võib-olla õige, just et ta peaks olema rohkem mingisuguse meloodiaga,» tunnistas Eva-Lotta. 

Saatejuhi küsimuse peale, kui Eestis saab öelda, et Eva-Lotta on nublu õde, siis kas iluuisutamise maailmas on olukord vastupidine, tunnistas Eva-Lotta, et nii see tõesti on. 

Nelja-aastasena iluuisutamisega tegelema hakanud Eva-Lotta Kiibus teeb trenni kuus korda nädalas Anna Levandi käe all. 

Kuigi märtsis toimub Tallinnas juunioride MM, siis Eva-Lotta seal ei osale, vaid paneb kogu oma põhipingutuse samal kuul Montrealis toimuvale MMile. Eelmisel MMil sai Eva-Lotta 22. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles