Video: USAs hakkasid mehed keset sõiduteed kaarte mängima

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Floridas mängisid kolm meest keset sõiduteed Unot.
Floridas mängisid kolm meest keset sõiduteed Unot. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Mida ikka teha, kui valgusfoori punase tule tsükkel on väga pikk? Floridas otsustasid kolm noormeest aega lõbusalt ära kasutada ja hakkasid populaarset kaardimängu Unot mängima. 

Videos on näha, kuidas kolm meest istuvad keset Cape Corali teed kandilise laua taga ja ootavad, et sõitu keelav punane tuli roheliseks läheb. Rohelist tuld oodates jõudsid mehed tõsta keset teed nii laua kui ka kokkupandavad toolid ning mängida umbes 45 sekundit Unot, vahendas UPI. 

«Mul olid Uno kaardid lihtsalt niisama vedelemas,» rääkis kogu nalja peale tulnud Paxten Sester, kes oli üks laua taga kaarte mänginud meestest, telekanalile WBBH. 

Sesteri sõbrad läksid ideega kaasa ja vaja oli vaid soetada laud ning mõned kaasaskantavad toolid. 

Kogu sündmust filminud Dylan Kjose sõnul istusid tema sõbrad laua taga umbes 45 sekundit ja tormasid siis tagasi autosse arvates, et foorituli muutub kohe roheliseks. 

«Me istusime veel umbes minut aega autos ja ootasime,» rääkis Kjos.

Kjosi ja tema sõprade eesmärk on videoga visata nalja Florida liikluse üle, mis tundub talvisel ajal olevat eriti aeglane. 

Eelmisel neljapäeval TikToki postitatud video muutus väga kiiresti populaarseks. 

«Mu telefon lihtsalt kogu aeg heliseb. Nii mu sõbrad kui ka täiesti võõrad inimesed üle kogu riigi on öelnud, et see, mida me tegime, on väga lahe ja et nad kõik on selle probleemiga kokku puutunud,» rääkis Kjos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles