🐆 ⟩ Vene näitleja sai sotsmeediasse postitatud «loomavideo» eest internetirahvalt nahutada

Elu24
Copy
Anastasia Makejeva 2010. aastal.
Anastasia Makejeva 2010. aastal. Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Vene näitleja Anastasia Makejeva (38) jagas sotsiaalmeedias videoklippi oma hiljutisest fotosessioonist ning teenis sellega oma sotsiaalmeedia jälgijatelt ootamatu reaktsiooni.

Näitlejanna jagab Instagramis videot, millelt on näha, et hiljutisel fotosessioonil poseerib ta koos leopardiga. 

Säärased kaadrid lõid sotsmeedias loomulikult rahva kahte leeri. Leidub neid, kelle arvates on metsiku kaslase kasutamine fotosessioonidel ohtlik ja kohatu, ent leidub ka inimesi, kelle arvates on tegu lihtsalt kunstiga.

«Isegi kui tegemist on kauni pildiga, ei tohiks sa oma eluga riskida,» muretses üks fännidest naise pärast.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Доброе утро!Говорят каждый человек похож на какое-то животное и у него энергетика свойственная какому-то животному☝️Я испытала себя на прочность с леопардом @aleks_volkov_leopard ? и могу сказать ,что это весьма волнительно и будоражит?На какое животное я похожа и смогли бы вы провести фотосессию с хищником? Девчули?мы сила люблю вас всех Стиль @katrin_erdman Волосы @alinayartseva Мэйк @bakulina_makeup Украшения @ribera_studio Украшение @aleksandr_titkov Фотограф @elenglazunova Фотограф @svetlanamuksinova ❤️?? #леопард #сьемка #мыкрутые

A post shared by Анастасия Макеева (@makeevan) on

Kuid oli ka fänne, kes muretsesid hoopis leopardi heaolu pärast. Nimelt kritiseerisid paljusid inimesed nii näitlejat kui ka tema meeskonda, rõhutades, et tegemist om metsiku kaslasega, kes ei peaks sellises keskkonnas viibima.

Limon kirjutab, et lisaks on inimesed veendunud, et kaslasele anti ka rohkelt tugevatoimelisi rahusteid. «Ütle mulle, kas loomale süstiti midagi, et ta nii rahulik oli?» uuris üks jälgijatest.

«Vaene loom...» lisas veel teinegi.

«Väga ebaeetiline pildistamine. Millal lõpetavad inimesed loomade kasutamise meelelahutuseks?» pahandas veel kolmaski.

Ent loomulikult oli kõige rohkem siiski fänne, keda ei paistnud uimastatud loom üldse häirivat. «Milline iludus!» kiitis üks fännidest.

«Nastja, sa oled lahe!» lisas veel teinegi.

«Nii efektne ja glamuure...» kommenteeris ka kolmaski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles