Silvia Ilves pääses rinnalõikusest üle noatera: lahkusin kabinetist pisarates

Elu24
Copy
Silvia Ilves klubis Teater.
Silvia Ilves klubis Teater. Foto: Rene Lutterus

Skandaalne tšellist Silvia Ilves (27) avaldas sotsiaalmeedias, et plaanis rindu suurendada, kuid arst jättis lõikuse ära.

Nelja lapse ema Silvia Ilves teatas Instagramis, et pidi eelmise nädala esmaspäeval minema noa alla, et rindu suurendada, kuid lõikus jäi ootamatult ära. Tšellist otsustas seda lugu jagada, kuna arvab, et sellest võib ka teistele naistele kasu olla.

«Mitmekümnete lõikust kogenud naiste julgustus «Silvia, see on su elu parim otsus!» ja «Enesekindlus naisena on tagatud, see teeb imelise muudatuse su elus!» ning teadmine, et mind opereerib oma ala üks hinnatum kirurg, peletas eemale hirmu kõige lõikusega seotu ees,» kirjutas Ilves.

Tšellist oli lõikust planeerinud pea aasta aega ette ning oli võtnud pillimängust puhkuse, et saaks taastuda. Kusjuures meessoost tuttavad, kellega Ilves sel teemal rääkis, soovitasid tal lõikus ära jätta, kuna naturaalsus pidavat hinnas olema. Sellegipoolest jäi ta endale kindlaks ning sõitis eelmise nädala esmaspäeval haiglasse söömata-joomata kohale.

Ilvese suureks üllatuseks teatati aga registratuurist, et operatsioon jääb arsti soovil ära. «Sama tunne, mis valdab sind pikalt ettevalmistatud pulmapäeval, mil sulle teatatakse, et peigmees ei plaani ilmuda,» kirjeldas muusik tundeid, mis teda tol hetkel valdasid. Poolteist tundi hiljem saabus arst, plastikakirurg Siim Simmo, ning 10-minutilise jutuajamise tulemusena lahkus Ilves kabinetist pisarsilmi.

«Pingelanguse, õnne, segaduse pisarad. Teadmine, et saan aktiivselt edasi olla tšellist, ema, naine, andis lotovõiduga sarnase tunde! Olen dr Simmole elu lõpuni tänulik tema kaljukindlas otsuses lõikus ära jätta, julgustades armastama oma keha... loomulikuna,» kirjutas Ilves.

Mõni päev pärast ärajäänud iluoppi, eelmise nädala reedel, pidutses Ilves juba ööklubis Teater.
Mõni päev pärast ärajäänud iluoppi, eelmise nädala reedel, pidutses Ilves juba ööklubis Teater. Foto: Harry Tiits
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles