Neljast võidust ilma jäänud Rita Ray: millestki valusast võib sündida midagi ilusat

Elu24
Copy
Eesti Muusikaauhinnad 2020. Rita Ray.
Eesti Muusikaauhinnad 2020. Rita Ray. Foto: Konstantin Sednev / Remo Tõnismäe

Kristi, artisti nimega Rita Ray, oli reede õhtul toimunud EMA galal nomineeritud neljas kategoorias, kuid võiduõnn noorele lauljatarile ei naeratanud. Sellegipoolest oli lauljatar tänulik antud võimaluse eest ja tunnistas, et millestki valusast sündis siiski midagi ilusat.

«Minu siiras tänu läheb kõikidele kaasaelajatele ja minu muusika austajatele,» alustas Rita Ray oma postitust. Lauljatari sõnul andis Eesti Muusikaauhinnad talle nii palju uusi kuulajaid, kelle üle on tal tohutult hea meel.

«Lisaks olen nii tänulik kõigile asjaosalistele, kes olid abis nii albumi kui kontsertidega!» kirjutas Rita Ray.

EMA galal ka esinejana osalenud Rita Ray tunnistas, et küllap oli žüriil albumite hindamine ilma tausta tundmata keeruline. Just sellepärast tundis ta rõõmu, et tema nimi ning album üldse EMA žürii kõrvu jõudis.

«Lisaks on hämmastav, et millestki valusast võib sündida mida ilusat,» avaldas Rita Ray ja tänas kõiki, kes temasse usuvad ja teda toetavad.

Lõpetuseks lisas Rita Ray, et peagi on tulemas kontsert, kuhu kõik on oodatud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minu siiras tänu läheb kõikidele kaasaelajatele ja minu muusika austajatele. Eesti Muusikaauhinnad andis mulle nii palju uusi kuulajaid, kelle üle on mul tohutult hea meel. Lisaks olen nii tänulik kõigile asjaosalistele, kes olid abis nii albumi kui kontsertidega! Hinnata albumeid ilma tausta tundmata on keeruline, et mitte öelda võimatu...seepärast on mul eriti hea meel, et minu nimi ja album žürii kõrvu jõudis. Lisaks on hämmastav, et millestki valusast võib sündida mida ilusat. Aitäh teile kõigile uskumast ja toetanast! PS. Üsna varsti olete kõik kontserdile oodatud! Riietas @fankadelikvintage Stiliseeris @cherrydsein Näo tegi pähe @sanglakatrin #oldlovewillrust

A post shared by Rita Ray (@ritarayofficial) on

Rita Ray oli nomineeritud aasta popartisti kategoorias (võitjaks tuli Liis Lemsalu), aasta debüütalbumi, aasta naisartisti ja aasta albumi kategoorias (võitjaks tuli kõigis kolmes Anna Kaneelina). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles