Pereema aitas nukkude sees Inglismaale smugeldada miljoni eest narkot

Elu24
Copy
Paola Morrish jäi narko smugeldamisega vahele.
Paola Morrish jäi narko smugeldamisega vahele. Foto: Erakogu

42-aastane briti naine jäi vahele, kui üritas riiki sisse tuua miljoni naela ehk pea 1,2 miljoni euro väärtuses metamfetamiini.

Ühe lapse ema Paola Morrish jäi mullu jaanuaris narkosmugeldamisega vahele, kui Londoni Stanstedi lennujaama turvatöötajad pidasid kinni kahtlase saadetise, vahendas Daily Star. Paki peale oli märgitud Morrishiga seotud aadress.

Politsei lasi saadetise pakil märgitud aadressile kohale toimetada ning jälgis, kuidas Morrish paki vastu võttis. Pakis olid Mehhiko maadlejate plastkujukesed, mille seest leiti 6,8 kilo metamfetamiini. Veel peitis naine narkot kohvipakkide sisse.

Politsei avastas, et Morrish oli vastu võtnud veel Mehhiko kurjategijate saadetud pakke. Usutavasti on kogu juhtum seotud Mehhiko narkokartellidega. Daily Stari teatel on mees, kelle kätte pakk lõpuks jõudma pidi, Suurbritanniast põgenenud ja Mehhikosse naasnud.

Morrishi abikaasa David tunnistas ennast eile süüdi kurjategija abistamises, kuna ta aitas vabaneda naisele kuuluvast narkopakist.

Metamfetamiin. Foto on illustreeriv.
Metamfetamiin. Foto on illustreeriv. Foto: Imago/ScanPix

Paola Morrish tunnistas ennast mullu narkootikumide importimise keelu pahatahtlikus eiramises süüdi. Millise karistuse abielupaar saab, selgub märtsis. David lasti kautsjoni vastu vabaks, Paolat peetakse endiselt kinni.

Üks Morrishite naabritest ütles, et juhtunut on raske uskuda. «Mõte sellest, et ta (Paola – toim) nii tõsiste tegelastega äri ajas, ei taha kohale jõuda. Aga ei tea kunagi, mida inimesed suletud uste taga teevad,» ütles naaber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles