Eesti tuntuim köielkõndija Jaan Roose kutsub televaatajaid Tokyot avastama

Elu24
Copy
«Eestlased Tokyos» saatejuhid Jaan Roose ja Sander Valge
«Eestlased Tokyos» saatejuhid Jaan Roose ja Sander Valge Foto: Kanal 2

Täna õhtul kell 19.30 alustab Kanal 2-s uus meelelahutuslik ja silmiavav reisisaade «Eestlased Tokyos», mille teejuhtideks on saatejuht Sander Valge ja maailmas laineid lööv Eesti tuntuim slackliner Jaan Roose.

2020. aasta suveolümpiamängud toimuvad Jaapani pealinnas Tokyos. Kanal 2 on ametlik olümpiakanal Eestis ning alustab selle eestlaste jaoks eksootilise riigi põgusat tutvustamist juba nüüd. Lisaks põnevatele elu- ja persoonilugudele saab näha kõiksugu Jaapani veidrusi ning põnevaid paiku, alustades robotrestoranidest ja kasiino tüüpi söögikohtadest ning lõpetades hiigelsuurte kaubanduskeskustega. 

«Suure üllatusena tuli näiteks see uudis, et nii metroos, avalikes ruumides ja poodides ei tohi telefoniga rääkida - see häirib inimesi. Lisaks on ühistranspordis keelatud süüa ja juua. Ja kui väga täpses rongiliikluses peaks juhtuma paariminutilisi hilinemisi, siis on tegu üleriigilise skandaaliga», ütleb saatejuht Sander Valge. 

Eesti kuulsaim slackliner ja maailmarekordiomanik Jaan Roose muljed Jaapanist on seotud tugevalt ka oma erialaga. «See on ainus riik, kus on kõige nooremad pro-tasemel minu ala harrastajad. Mina nende vanuses õppisin alles lugema. Väikesed 6-aastased jaapanlased, aga teevad peadpööritavaid trikke tasakaaluliinil», sõnab Roose.

Saates saavad sõna ka mitmed Tokyos elavad Eesti kodanikud. Näiteks Tokyo finantssektoris kõva karjääri teinud Eesti härrasmees Hardi. Samuti räägib oma igapäevaelust ka Jaapani erakoolis inglise keele õpetajana töötav Meriliis. Lisaks eelnevalt nimetatud näidetele on veel kaamera ette tulemas mitmed põnevad persoonid ja nende lood. 

Põnev ja hariv reisisaade «Eestlased Tokyos» on Kanal 2 ekraanil pühapäeviti kell 19.30. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles