EMA 2020 galat kannavad üle Kanal 11, Kanal 2 ja raadio Elmar

Elu24
Copy
Eesti Muusikaauhinnad 2020 õhtujuhid on Sandra Vabarna, Jalmar Vabarna ja Tõnu Tubli ehk Trad.Attack!.
Eesti Muusikaauhinnad 2020 õhtujuhid on Sandra Vabarna, Jalmar Vabarna ja Tõnu Tubli ehk Trad.Attack!. Foto: Kalle Veesaar

Juba homme, 24. jaanuaril toimuvat läbi aegade suurimat Eesti Muusikaauhinnad galat kannavad otse üle Kanal 11 ja Kanal 2. Otseülekanne sündmuselt algab kell 19.00 Kanal 11 vahendusel ning kell 20.30 jätkub ülekanne Kanal 2 eetris.

«Tänavune Eesti Muusikaauhindade gala on läbi aegade võimsaim nii jagatavate auhindade, esinemiste kui ka produktsiooni osas. Suurejoonelisel show’l astub üles 20 artisti, kes on spetsiaalselt homse show jaoks loonud erietteasted. Lisaks tehakse galalt läbi aegade pikim teleshow,» selgitas Eesti Fonogrammitootjate Ühingu juhatuse liige Danel Pandre. 

Eesti Muusikaauhindade gala Saku Suurhallis algab kell 19.00, mil lavale astuvad esimesed artistid. Samal ajal algab otseülekanne Kanal 11 eetris, mille vahendusel saab suurejoonelisi etteasteid ja auhinnavõitjaid jälgida kogu Eesti. 

Lisaks läheb kell 20.00 sündmuselt kohapealt eetrisse erisaade «Õhtu!», mida juhib saatejuhtidest kolmik Piret Laos, Robert Rool ja Jüri Butšakov. 

Kell 20.30 jätkub otse-eeter Kanal 2 vahendusel, kus selguvad ka Elu24 ja Eesti Muusikaauhinnad koostöös läbiviidud rahvahääletuse tulemused. 

Ka Raadio Elmar on homme suurejoonelise gala lainel - kell 06.00 alustab hommikuprogramm otse Saku Suurhallist ja kell 19.00 läheb eetrisse EMA otseülekanne.

Aasta muusikasündmusel toimub ka mitme laulu maailma esmaesitlus. Oma uue lauluga «Tehke ruumi!» astub üles Trad.Attack!, mis on teine singel nende aprillis ilmuvalt albumilt «Make Your Move». Lisaks esitleb oma uhiuut singlit «Cold Water» Briti tõusev täht CHINCHILLA. 

Lisaks Trad.Attack!-ile ja CHINCHILLAle annavad unustamatu etteaste 5MIINUST, STEFAN, Liis Lemsalu, Anna Kaneelina, Rita Ray, The Swingers, Ariadne, Gram-of-Fun, villemdrillem, Clicherik & Mäx, nublu, Isac Elliot ning FIX. 

Eesti Muusikaauhinnad 2020 toimub 24. jaanuaril Saku Suurhallis.

Kokku jagatakse Eesti muusikamaailma ihaldatumaid auhindu 17. kategoorias, lisaks antakse üle Aasta Artisti auhind, mis valitakse rahvahääletuse teel.

Õhtut juhib Trad.Attack!.

Piletid on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles