TREILER ⟩ Hirmuäratav «Antebellum: Väljavalitu» rebib lahti USA verise orjandusajaloo sügavaimad haavad

Spekter
Copy
«Antebellum: Väljavalitu»
«Antebellum: Väljavalitu» Foto: Lionsgate

Õuduspõnevik «Antebellum: Väljavalitu» (Antebellum) toob õuduspõneviku vormis ekraanile 18.–19. sajandi Ameerika Ühendriikide lõunaosariikide (tuntud ka kui «Antebellum South» ehk «Sõjaeelne Lõuna») verise ajaloo, mida keegi mäletada ei taha, ent mille ränk reaalsus siiani musta pilvena ameeriklaste igapäevataevast varjutab.

Edukas kirjanik Veronica Henley (lauljatar ning näitleja Janelle Monáe) satub müstilistel asjaoludel lõksu kodusõja eelse USA istandusse, kus lokkab majandusliku surve tõttu metsik vägivald orjade suhtes, ning peab lahendama keerulise mõistatuse, enne kui on hilja.

«Antebellum: Väljavalitu» on hirmuäratav uus põnevik, mille produtsent Sean McKittrick on toonud ekraanidele viimase aja ühe põnevama režissööri Jordan Peele'i palju tunnustust ja kajastust leidnud õudusfilmid «Kao ära» (Get Out) ja «Meie» (Us) ning 6 Oscarile kandideerinud ja neist ühe võitnud (parim kohandatud käsikiri) tõsielulise loo «BlackKklansman: Must mees klannis» (BlackKklansman), mis kandideeris ka parima filmi kuldmehikesele.

Käesoleva filmi lavastas aga filmimaailma uus põnev tandem Gerard Bush ja Christopher Renz (Bush+Renz).

Apollo Kinodes alates 24. aprillist 2020.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles