SPORTLASED LAULAVAD ⟩ Maailma kiireim mees võttis kätte mikrofoni

Elu24
Copy
Endine Jamaica tippsprinter, mitmekordne maailmameister ja olümpiavõitja Usain Bolt esines Trinidadis kohaliku bändi Ultimate Rejectiga.
Endine Jamaica tippsprinter, mitmekordne maailmameister ja olümpiavõitja Usain Bolt esines Trinidadis kohaliku bändi Ultimate Rejectiga. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

Endine tippsprinter ja 100 meetri jooksu maailmarekordi (9,58 s) omanik, jamaicalane Usain Bolt on tuntud oma lõputu energia poolest. Seda näitas ta välja ka Trinidadis toimunud karnevalil, kus esitas koos bändi Ultimate Rejectiga loo «Energy Burning». Kuidas meeldib?

Vaata soca-stiilis muusikapala Usain Bolti kaasalöömisel siit:

Muusikabisnisis on läbi lüüa üritanud mitmed teisedki tippatleedid. Prantsuse tipptennisist Yannick Noah lõi kodumaal lauljana isegi läbi. 80-ndatel sprindiradu ja kaugushüppekasti valitsenud ameeriklane Carl Lewis proovis häält popmuusikas. Siin tema Eesti raadiojaamadeski eetris olnud «Lovers don`t talk»:

Samuti esines lavalaudadel Soome suusahüppelegend, mullu meie hulgast lahkunud Matti Nykänen, kelle surematuks hitiks on «Elämä on laiffi»:

Laulmine pole võõras ka tennisetähtedele. Roger Federer, bulgaarlane Grigor Dimitrov ning sakslane Tommy Haas tegid mitu aastat tagasi sõu-mõttes sellise vahva etteaste:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles