PILDID ⟩ Bravuuritar Anu Saagim käis vabalt kasvatatud loomaga rannas jalutamas

Elu24
Copy

Bravuuritar Anu Saagim (57) teab, et värske õhk teeb tervisele head - hiljuti jäi ta kaamerate ette Pikakari rannas koeraga jalutamas.

Särav seltskonnategelane nägi ka nõnda igapäevast tegevust tehes igati stiilne välja. Jahedal talvepäeval kandis ta musta värvi mütsi, heledat sviitrit ning pruuni värvi kasukat.

Viimane paistab siiski olevat kunstnahast. Kusjuures, hiljuti jagas Saagim oma Instagrami lehel ka pilti, millel võib näha Züleyxa Izmailovat kandmas loosungit: «Kui Saagim suutis loobuda karusnahast, suudab ka Eesti.»

Bravuuritar lisas postitusele veel omalt poolt ka teemaviite #kannaomanahka.

Kuigi möödunud aastal roheliste ridades riigikogusse kandideerinud Anu Saagim loobus tõepoolest oma kasukatest, sõnas ta hiljem «Ringvaates» siiski, et kannab kasukaid edasi. Seda küll vaid tingimusel, et tegemist on vabalt kasvanud looma seljast püütud nahaga.

Intervjuu ajal kandis ta sooblinahast kasukat, mis pärines Siberis kasvanud loomadelt. «Näeme selliseid kasukaid täna tänavatel igal vanamutil seljas. Ma ei taha enam vanainimene olla,» nentis 57-aastane bravuuritar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles