Räppar Beebilõust osaleb Tartu suusamaratoni pikal distantsil: ma pole 15 aastat suusatanud

Elu24
Copy
Räppar Andrus Elbing ehk Beebilõust.
Räppar Andrus Elbing ehk Beebilõust. Foto: Konstantin Sednev

Räppar Beebilõust ehk Andrus Elbing teatas sotsiaalmeedia vahendusel, et osaleb kuu aja pärast toimuval Tartu maratonil.

47. Tartu maraton toimub 16. veebruaril. 63-kilomeetrine distants, mille plaanib läbida ka Elbing, algab Otepääl Tehvandi spordikeskuse staadionil ja lõpeb Elvas Tartumaa tervisespordikeskuses.

Veel on võimalik läbida 31-kilomeetrine distants, mis algab Arula teeristil, ning kavas on ka avatud raja sõit, teatemaraton ja üritused lastele. Niisiis on vajadusel sisustatud ka Beebilõusta mullu kevadel sündinud pisipõnni aeg.

«Asi läks just tõsiseks! Täpselt kuu aja pärast on Tartu suusamaraton ja täna lõin käed Allar Levandi ja Raul Ollega, et mina, kes ma suusatasin viimati 15 aastat tagasi, osalen selles,» teatas Beebilõust.

Esimese trenni teeb räppar koos Levandi ja Ollega selle laupäeva hommikul ning ta lubas oma Instagrami jälgijaid ettevõtmisega kursis hoida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beebilõust (@andruselbing) on

60-aastase ajalooga Tartu maraton on maailma üks vanemaid suusamaratone ning ka osalejate arvult ja korralduslikult kvaliteedilt saavad maailmas sellele vastu vaid üksikud. Muidugi juhul, kui üritust lume puudumise tõttu ära ei pea jätma. Viimased kolm aastat on maraton toimunud.

Tuntud nimedest on Tartu maratonil osalenud näitlejad Raivo E. Tamm ja Veikko Täär, ajakirjanikud Grete Lõbu, Jüri Muttika, Priit Pullerits ja Roald Johannson, poliitikud Andrus Ansip ja Jürgen Ligi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles