RAHVAS ON PAHANE ⟩ Ameerika telesaatejuht pilkas «Jokkeri» staari Joaquin Phoenixi välimust

Elu24
Copy
Ameerika telesaatejuht Wendy Williams langes pärast näitleja Joaquin Phoenixi naeruvääristamist pahameele laviini alla.
Ameerika telesaatejuht Wendy Williams langes pärast näitleja Joaquin Phoenixi naeruvääristamist pahameele laviini alla. Foto: Scanpix/Reuters/Youtube.com

USA telesaatejuht Wendy Williams (55) sattus tasahilju pahameele laviini alla, kui pilkas näitleja Joaquin Phoenixi (45) väljanägemist.

Saates «The Wendy Williams Show» rääkis saatejuht esiti, kuidas Beyoncé käitus Kuldgloobuste jagamisel ebaviisakalt, sest ei tõusnud püsti, kui Joaquin Phoenix pälvis  parima meesnäitleja tiitli draamafilmide kategoorias.

Nimelt tõusis terve saalitäis rahvast püsti, kui selgus Phoenixi võit, ent lauljatar Beyoncé jäi oma istekohale. 

Seejärel avaldas Williams, et tema arvates on Joaquin Phoenix «omamoodi» hea väljanägemisega. 

Samuti rääkis Wendy saates, kuidas näitleja «huule-suulaelõhe» näha on, kui ta oma vuntsid maha ajab. Olukorra tegi veelgi hullemaks see, et pärast sellist kommentaari otsustas telesaatejuht inimestele näidata, mida ta silmas peab.

Kuvatõmmis videost: Wendy Williams räägib Joaquin Phoenixi ülahuule kohal olevast armist.
Kuvatõmmis videost: Wendy Williams räägib Joaquin Phoenixi ülahuule kohal olevast armist. Foto: The Wendy Williams Show/Youtube.com

Tõepoolest, Joaquin Phoenixi  üheks eripärasemaks tunnuseks tema ülahuule arm. Näitleja on ka ise väljaandele Vanity Fair avaldanud, et ta sündis sellisena, ega kavatsegi kunagi selle pärast operatsioonile minna. 

Vahetult pärast segmendi eetrisse jõudmist asusid inimesed sotsiaalmeedias saatejuhti kritiseerima. Paljude arvates oli Williamsi käitumine inetu ja tundetu. «Tervelt 10 sekundit kasutas ta sõrme huulelõhe jäljendamiseks, samal ajal kui publik naeris. Kujutage ette, kuidas minu 5-aastane laps seda võtaks, kui ta seda näeks?» säutsus Matt Groark Twitteris.

Ka teinegi pahane lapsevanem kirjutas: «Wendy Williams, ma palvetan iga päev, et mu tütar saaks üles kasvada nii, et ta teaks, kui ilusaks jumal ta loonud on, ilma et peaks kuulama selliste harimatute inimeste kommentaare nagu sina.»

«Ma palvetan, et sa ennast hariksid ning vabandaksid nende inimeste ees, kellele sa haiget tegid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles