Repinskid said oma abielu kohtuta lahutatud

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Martin Repinski ja Siret Kotka Postimehe stuudios 2016. aastal.
Martin Repinski ja Siret Kotka Postimehe stuudios 2016. aastal. Foto: Mihkel Maripuu

Rakvere kohtumajja oli tänaseks planeeritud istung Martin Repinski ja Siret Kotka-Repinski abielulahutuse küsimuses, kuid paar sai oma kooselu siiski teisiti lõpetatud.

Siret Kotka-Repinski kinnitas Elu24-le, et tema ja Martin Repinski lahutasid abielu täna hommikul Tallinna perekonnaseisuametis. «Kohtuistungit ei toimu,» lisas naine. 

«Ma väga vabandan, aga ma tõesti ei taha seda kommenteerida,» ütles Martin Repinski Elu24-le. 

Siret kannab nüüdsest perekonnanime Kotka. 

Ka Viru maakohtust kinnitati Elu24-le, et Repinskid edastasid kohtule täna kõik vajalikud dokumendid kohtuistungi tühistamiseks ja hagi tagasivõtmiseks. 

Kuigi Martin Repinski nõudis Siret Kotka-Repinskilt juba eelmisel aastal kohtu kaudu lahutust, siis võttis ta ka toona üsna pea hagi tagasi.

Kumbki ei tahtnud täna kommenteerida, kuidas sündis siiski otsus lahutada rahumeelselt.

Martin ja Siret abiellusid 2017. aasta kevadel Narva Issanda Ülestõusmise peakirikus. Uhke pulmapidu peeti Mäetaguse mõisas.

2017. aasta 9. oktoobril sündis paari perre poeg, kellele pandi nimeks Morgan. «Me oleme rõõmsad, õnnelikud ja tunneme end hästi,» kommenteeris toona värskelt isaks saanud Repinski.

2018. aasta 29. augustil jäi Martin Repinski Narvas toimunud Postimehe Trehvunksil silma võluva kaaslase seltsis. 

Elu24 võttis toona Repinskiga ühendust ning uuris, kes on see kaunis näitsik, kellega ta arvamusüritust väisas ja kuhu jäi Siret? «Tegemist on meie volikogu aseesimehega,» sõnas Repinski. 

2019. aasta veebruaris hakati aga sahistama, et Martinil on kirglik romaan Jõhvi vallavalitsuse liikme ja kunagise bikiinimissi Jekaterina Vassiljevaga.

Martin Repinski ja Jekaterina Vassiljeva.
Martin Repinski ja Jekaterina Vassiljeva. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Osapooled eitasid esiti romaani ja abieluprobleeme, kuid mais tunnistas Jekaterina endine abikaasa Anton meedias, et nende abielu läks kevadel luhta. Anton kolis paari ühisest majast välja ja Martin kolis sisse.

Kuigi algselt eitasid Martin ja Siret lahutuseplaani, siis eelmise aasta suvel selgus, et septembri algusesse oli Viru maakohtus kavandatud kohtuistung seoses Martin Repinski hagiga Siret Kotka-Repinski vastu abielulahutuse nõudes. Seda istungit siiski ei toimunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles