VIDEO ⟩ Ülipopulaarne juutuuber avaldas, et ta on transsooline

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost «I'm Coming Out.»,  kus ta avaldab, et on transsooline. Videol on tänaseks päevaks üle 13 miljoni vaatamise.
Kuvatõmmis videost «I'm Coming Out.», kus ta avaldab, et on transsooline. Videol on tänaseks päevaks üle 13 miljoni vaatamise. Foto: NikkieTutorials/Youtube.com

Hollandist pärit juutuuber ja meigikunstnik NikkieTutorials (kodanikunimega Nikkie de Jager) postitas eile hilisõhtul video, kus rääkis väga isiklikul teemal.

25-aastane juutuuber postitas sotsiaalmeedia platvormile 17 minuti pikkuse video, mille pealkiri on «I'm Coming Out.» ja kus ta avaldab, et on transsooline. Videol on tänaseks päevaks üle 13 miljoni vaatamise.

«Täna olen ma siin, et jagada teiega midagi, mida olen alati tahtnud teiega ühel päeval jagada ja teha seda minu enda tingimustes, ent tundub, et see võimalus on minult ära võetud,» avaldas ta video alguses.

«Seega täna võtan ma oma võimu tagasi ja jagan teiega midagi.» 

Juutuuber avaldas ka, et ühiskonnas sildistavad inimesed üksteist pidevalt ning ta ei tunne end sel teemal mugavalt. Ta lisas ka, et on alati soovinud olla lihtsalt tema ise ja seda ilma siltide või piiranguteta.

«Käes on uus aasta, käes on 2020 ja ma tahan seda aastat alustada tõe rääkimisega. Ma tahan alustada aastat paljastades lõpus ometi selle osa minu elust, mis on teinud minust selle, kes ma tänasel päeval olen.»

«Ma ei suuda uskuda, et seda täna ütlen," avaldas YouTube'i staar. «Kõigile teile, kogu maailmale, aga neetud, lõpuks ometi on hea seda teha. Aeg on lahti lasta ja olla tõeliselt vaba.»

«Kui ma noorem olin, sündisin ma vales kehas, mis tähendab, et ma olen transsooline,» jagas Nikkie. «Seda on nii sürreaalne öelda. Selle video filmimine on tõeliselt hirmutav, kuid samas ka väga vabastav. Ma olen nii kaua tahtnud seda osa oma elust teiega jagada, aga pole kunagi leidnud õiget hetke.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. ???????✨

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on

Paraku tunnistas Nikkie ka, et kahjuks peab ta tõde jagama tänasel päeval ainult seetõttu, et inimesed šantažeerisid teda ja tahtsid tema loo meediasse lekitada. Samuti lisas ta, et seda videot üles laadides sai ta seda siiski teha omaenda tingimustel ning narratiivi üle kontrolli tagasi võtta.

Nikkie hellitas ka lootust, et ta suudab selle videoga ka teisi inimesi inspireerida. «Sa võid olla sina ise,» sõnas ta. «Teie vastutate selle eest, kuidas soovite oma elu elada.»

«Olen siin, et avalikult jagada, et olen transsooline ja selle sõnumiga tahan inspireerida kõiki väikeseid Nikkie'sid üle terve maailma, kes tunnevad end ebakindlalt, kes tunnevad end paigast ära, kellest on valesti aru saadud. Loodan, et püsti tõustes ja vabaks saades innustate ka teisi sama tegema.»

Vaata ka täispikka videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles