Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

ILU-ÕUDUS ⟩ Noor naine jäi nurjunud ilulõikuse tõttu rindadest ilma (1)

Elu24
Copy
Zara unistas suurematest rindadest, kuid pärast nurjunud ilulõikust jäi ta oma rindadest ilma.
Zara unistas suurematest rindadest, kuid pärast nurjunud ilulõikust jäi ta oma rindadest ilma. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Suurbritannias elav Zara (28) unistas suurematest rindadest ning viis kuud tagasi tema unistus täitus! Ilulõikuse järel tekkisid aga peagi tüsistused ning  Zara jäi oma rindadest ilma, vahendab mirror.co.uk.

«Olen terve oma elu, alates ajast, mil oma keha vihkama hakkasin, soovinud rinnaimplantaate,» alustas Zara. Tema unistus täitus viis kuud tagasi, kui ta läks Türgi kliinikus noa alla ja lasi teha endale kaks ilulõikust.

Zara sai endale rinnaimplantaadid ning tema kõhule tehti rasvaimu. Pärast seitse tundi kestnud operatsiooni ärkas Zara korraks üles, kuid viidi peagi tagasi operatsioonilauale. Tema vasaku rinna alt leiti tromb, mis vajas kiirelt operatsiooni.

Zara enne oma nurjunud ilulõikust.
Zara enne oma nurjunud ilulõikust. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Pärast oma operatsioone naases Zara Suurbritanniasse, kuid tema vasaku rinna all olev haav oli jätkuvalt problemaatiline. «Mu haav ei paranenud korralikult ning ma sain hiljem teada, et mul tekkis põletik,» tunnistas Zara. 

«Käisin iga päev arsti juures kontrollis, kuid see läks järjest hullemaks ja valusamaks,» avaldas Zara kurvastusega. Tema rind vajus lõpuks haavast allapoole.

Zara teavitas sellest ka Türgi kliinikut, kuid nemad väitsid, et see kõik on normaalne ja soovitasid naisel rindu «masseerida».

«Lõpuks sattusin haiglasse, kus mulle öeldi, et nad peavad mu implantaadi eemaldama. Olin väga hirmunud ning otsustasin sellest Instagrami postitada, et oma olukorda jagada,» põhjendas Zara.

Sotsiaalmeedia postituse peale reageeris Türgi kliiniku juht, kes helistas Zarale isiklikult. Ta lubas piltide eemaldamisel Zarale tasuta operatsiooni, et nurjunud lõikuse tulemusi parandada.

Zara vasak rinnaimplantaat hakkas lekkima.
Zara vasak rinnaimplantaat hakkas lekkima. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Zara nõustus ning leppis kokku, et lendab oktoobris Türki tagasi. Järgmisel hommikul vahetati Suurbritannia haiglas Zara vasak implantaat välja ning tõsteti ka paremat implantaati. Zara jäi ootama oma korrigeerivat operatsiooni Türgis.

«Ma olin nii õnnelik ja elevil aga õnn ei kestnud kaua,» kurtis Zara, kelle välja vahetatud rinnaimplantaat hakkas kodus lekkima. «Hakkasin uuesti Türgi kliinikule kirjutama, kuid mind eirati,» avaldas Zara, keda kliinik siiani ignoreerib.

22. novembril lasi ta mõlemad implantaadid eemaldada ning selle käigus lõigati täielikult ära ka Zara rinnanäärme kude. «Olen 28-aastane naine, keda on vaimselt ja füüsiliselt pekstud,» kirjeldas Zara oma kogemust.

«Soovin, et oleksin lihtsalt paar tuhat naela rohkem säästnud ja lasknud ilulõikuse siin (Suurbritannias - toim) teha,» lisas Zara ja palus kõigil hoolikalt mõelda, kas ilulõikus tasub ära.

«Ma ei taha näha kedagi, kes peaks kogema seda, mida mina viimaste kuude jooksul olen kogenud.»

Zara kogub hetkel raha korrigeeriva lõikuse jaoks, mis läheb naisele maksma ligi 6000 eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles