Naine pääses inimröövijate käest tänu Burger Kingi jäetud teatele

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Burger King.
Burger King. Foto: Christoph Hardt/imago images / Future Image/Scanpix

Portugalis kutsus ühe burgerirestorani töötaja politsei pärast seda, kui üks tema klientidest jättis talle kõhedust tekitava sisuga kirja.

Portugalis lähevad kohtu alla 35-aastane Portugali ja Kanada kodakondsusega mees ning Marokost pärit naine, keda süüdistatakse kahe naise röövimises. Meest süüdistatakse lisaks ka naiste vägistamises, kirjutas Portugal Resident.

Kogu lugu hakkas hargnema sellest, kui Algarve Faro Forumi kaubanduskeskuse Burger Kingi restorani tulid mees ja naine, kes ei erinenud kuidagi teistest poekülastajatest. Ootamatu pöörde võttis aga lugu siis, kui naine sokutas teenindajale kirjakese üsna ehmatava abipalvega.

«Aidake mind, mind on röövitud,» seisis sedelil. Tänu Burger Kingi töötaja kiirele reageerimisele teavitati asjast kohe politseid ning kurjategija peeti kaubanduskeskuses kinni. 

Naistemeelitaja ja vägistaja

35-aastane mees, kes on muuhulgas Kanadas mõrva eest süüdi mõistetud, meelitas naisi endaga koos koju tulema ja hoidis neid siis nende tahte vastaselt kinni ning vägistas ohvreid.

Esimene ohver oli Brasiiliast pärit naine, keda mees hoidis eelmise aasta mais mitu päeva ühes Albufeiras asuvas majas vangistuses. Naine pääses põgenema, kuna mees viis ta Boliqueime'i jalutama.

Juunis meelitas mees endaga kaasa aga ühe kahekümnendates eluaastates Briti naise, kes viibis Portugalis seoses hooajalise tööga. 

Nagu eelpool kirjeldatud, siis pääses naine tänu kiirtoidurestorani töötaja kiirele reageerimisele.

«Ohver ei rääkinud alguses midagi, kuid hakkas end avama pärast seda, kui me mehe temast eraldasime ja politseijaoskonda viisime,» rääkis politsei allikas Briti ajakirjandusele.

Sama allikas lisas, et mees ei sundinud naist esialgu temaga koju kaasa minema.

«Me ei räägi sellest, et naisi röövitakse otse tänavalt,» ütles allikas ja lisas, et lugu algas pigem normaasel tutvusega, kus mees flirtis naisega ja naine oli vabatahtlikult nõus temaga kaasa minema.

Kui aga naised lahkuda soovisid, ei olnud see enam võimalik. 

«Mõlemat naist hoiti kinni erinevatel aegadel mehe kodus Albufeira piirkonnas,» lisas allikas.

Ehkki need juhtumid ulatuvad seitsme kuu tagusesse aega, arreteeriti mees ja tema arvatav Maroko päritoli kaasosaline alles sel teisipäeval pärast kurjategijale kuuluva maja läbiotsimist, mille käigus politsei konfiskeeris mitmeid kuritegudega seotud esemeid, sealhulgas ka 9 mm püstoli maketi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles