PILDID ⟩ See naine mängis teismelist poissi, et tüdrukutega seksida (2)

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Gemma Watts
Gemma Watts Foto: PA Wire / SCANPIX

Suurbritannias algas täna kohus 21-aastase naise üle, kes valetas kümnetele teismelistele tüdrukutele, et on teismeline poiss ning meelitas ohvritelt välja intiimfotosid ja seksis nendega. 

21-aastane Gemma Watts esines sotsiaalmeedias 16-aastase Jake Watonina ja vahetas paljude ohvritega enne nendega kohtumist intiimse sisuga fotosid, vahendas BBC.

Suurbritannias Enfieldis elav Watts tunnistas end süüdi nelja tüdrukuga toime pandud seksuaalkuritegudes. 

Politsei arvates võib naise ohvrite arv ulatuda aga 50ni.

Scotland Yardi kinnitusel postitas Watts nii Snapchati kui Instagrami küll endast tehtud pilte, kuid kasutas nime Jake ja meelitas 14–16-aastaseid tüdrukuid endaga tutvuma.

Tüdrukute usalduse võitmiseks kasutas Watts teismeliste slängi, saatis tüdrukutele meelitavaid sõnumeid ja jagas enne nendega kohtumist seksuaalse alatooniga fotosid.

Enese maskeerimiseks pani naine oma pikad juuksed kinni, kandis peas nokkmütsi ning riietus lohvakatesse dressidesse. 

Politsei sõnul uskusid kõik tema ohvrid, et nad olid suhtes teismelise poisiga ning said alles uurimise käigus teada, et Watts on tegelikult täiskasvanud naine.

Naine oli nii veenev, et suutis lolliks teha ka mõned tüdrukute vanemad, kellega ta koos aega veetis. 

Suurbritannias algas täna kohus Gemma Wattsi üle, keda süüdistatakse paljude teismeliste tüdrukute petmises ja seksuaalses ärakasutamises.
Suurbritannias algas täna kohus Gemma Wattsi üle, keda süüdistatakse paljude teismeliste tüdrukute petmises ja seksuaalses ärakasutamises. Foto: Reuters / Scanpix

Watts sattus politsei huviorbiiti pärast seda, kui 2018. aasta märtsis rääkis üks Hampshire arst politseile ühest oma noorest patsiendist, kes oli enda sõnul vanema poisiga suhtes.

Sama aasta juulis tunnistas Watts politseile, et tal oli suhe kolme erineva tüdrukuga ja ta teeskles, et on mees.

Watts vabastati esialgu vahi alt, kuid sama aasta oktoobris arreteeris Briti transpordipolitsei naise ajal, mil ta oli koos oma neljanda ohvriga rongis.

2019. aasta novembris tunnistas Watts end süüdi ühes kallaletungis ja kolme lapse seksuaalsele tegevusele peibutamises ning kolmes seksuaalses kallaletungis. 

Gemma Watts, kes mängis teismelist poissi, meelitas teismelisi tüdrukuid endaga seksima.
Gemma Watts, kes mängis teismelist poissi, meelitas teismelisi tüdrukuid endaga seksima. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Watts tunnistas politseile üles kuriteod, mis on seotud ühe 14-aastase Hampshire'ist ja kolme 15-aastase Surreyst, Plymouthist ja West Midlandsist pärit tüdrukuga.

Politseiuurija Phillipa Kenwrighti sõnul uskusid ohvrid, et nad on suhtes mehega ja olid Wattsist täielikult lummatud.

«See on muutnud kõigi kannatanute elu,» lisas Kenwright, kelle hinnangul pettis Watts kokku 20 kuni 50 ohvrit.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles