Reket annetab tubli osa jaanuari tuludest Austraalia loomade päästmiseks

Elu24
Copy
Foto: Константин Седнев

Räppar Reket lubab annetada oma viimase albumi jaanuari striimimistulud Austraalia fondile, mis tegeleb katastroofis kannatanud loomade päästmisega.

Kõikjalt maailmast tuleb uudiseid, et kuulsused annetavad Austraalia maastikupõlengutega võitlejatele raha.

Nüüd on kampa löönud ka räppar Reket. Reedeses Instagrami postituses lubab ta annetada kõik oma viimase albumi «Kulutule» jaanuarikuu striimimisest tuleva raha Austraalia fondile WIRES. Album on nomineeritud ka aasta albumi tiitlile.

Tavaelus Tom-Olaf Urbina tuntud räppar ütleb, et tegemist on Austraalia suurima eluslooduse päästeorganisatsiooniga. Selle võimuses on aidata leevendada katastroofi mõju. 

«Ja kui sulle mu muusika ei meeldi, siis võid julgelt otse @wireswildliferescue kontole annetuse teha,» julgustab Reket lõpetuseks. See tähendab, et igaüks saab kaasa aidata - kas annetades või kuulamisega - vaata allapoole!

View this post on Instagram

?Fighting fire with fire!?⠀ Head uudised: “Kulutuli” on nomineeritud 2019 aasta parima albumi tiitlile. ⠀ Mitte nii head uudised: Austraalias on kulutule tõttu põlenud üle 100 000 km2 maapinda ning üle 500 000 000 metslooma on hukkunud (viissada milli!).⠀ ⠀ Seega, annetan kõik jaanuarikuised ‘Kulutule’ striimingurahad WIRES austraaliale, mis on AU suurim eluslooduse päästeorganisatsioon, et aidata leevendada õudusunenägude ulatust, mille oleme tekitanud loomadele ühes maailma kõige mitmekesisemas elupaigas. Sina ei pea tegema muud, kui ainult vajutama Spotify's play nuppu.⠀ ⠀ Ja kui sulle mu muusika ei meeldi, siis võid julgelt otse @wireswildliferescue kontole annetuse teha. ⠀ ???⠀ ⠀ Much love.⠀ Tom

A post shared by R E K E T (@reket) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles