Lauljatar Helen Adamson näitas bikiinipildil ohtlikku piirkonda

Elu24
Copy
Helen Adamson.
Helen Adamson. Foto: Erakogu

32-aastane Võru lauljatar Helen Adamson jagas Instagramis võrratut klõpsu, millel bikiinide väel imekaunist Omaani loodust naudib.

Adamsoni bikiinipilti saadab tõsine sõnum. 

«Me võime ennast tundma õppida kuitahes hästi, aga mida enam me õpime, seda enam saame aru, et ka meie ise oleme põhjatud.⁠ ⁠Me oleme pidevas muutumises ja pidevas arengus,» on reisilemb lauljatar mõistnud.

Adamson julgustab, et kui elus on tormilised muutused, ei tasu tundmatuse ees kohkuda, vaid edasi liikuda.⁠

«Tasub teha endale pikk pai kõige uue ja hirmutava eest, millesse oleme astunud. Uus töökoht, suhe, elukoht, harjumus – iga uus samm on tõeline julgus lubada endal olla haavatav,» usub lauljatar.

Pilti kommenteeris ka jalgpallikohtunik ja muusikategelane Anni Rahula, kes tahab tänu Adamsoni kaunitele piltidele samuti Omaani reisida. «Sa nii müüsid Omaani mulle maha ikka oma käiguga,» kirjutas Rahula.

Adamson vastas, et kavatseb ka ise Omaani tagasi minna. «Loodan vaid, et see, mis hetkel Omaani naaberriikides toimub, ei eskaleeru...» vihjas lauljatar USA ja Iraani konfliktile.

Välisministeeriumi portaal ReisiTargalt hoiatab, et seoses kasvanud pingetega regioonis tuleb Omaani reisimisel säilitada valvsus, regulaarselt jälgida arenguid meedia vahendusel ning järgida kohalike ametivõimude juhiseid.

Kuigi Omaan on piirkonnas üks neutraalsemaid riike, ei tasu ohtu alahinnata, kuna Araabia poolsaarel tegutsevad terrorirühmitused, mis on rünnanud ka Pärsia lahe äärseid riike.

Vaata fotot, kus Adamson Omaani näitab!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Adamson (@helenadamson) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles