Ooperiskandaali sattunud Triin Lellep sõitis Dubaisse sisemist rahu otsima

Elu24
Copy
Heledas lendlevas kleidis Lellep püüdmas kaadrisse Emiraatide kõrbes sisemise rahu otsinguid.
Heledas lendlevas kleidis Lellep püüdmas kaadrisse Emiraatide kõrbes sisemise rahu otsinguid. Foto: Toomas Altnurme

Triin Lellep, kelle sügisene esilekerkimine Eesti muusikapilti laialdast meediahuvi äratas, lendas nädalaks Araabia Ühendemiraatidesse, et sealsed sisemise rahu otsingud muusikavideosse püüda.

Muusiku ja produtsendi Margus Ermasti viisi ning Lellepi sõnadega laulule «Journey to the Light» («Teekond valguseni») on kavas teha eksootiline video Dubai ja Abu Dhabi lähedastel kummituslikel liivastel maastikel, kus Lellep saab üle pika aja rakendada taas neid kogemusi, mida ta hankis aastate eest Lähis-Idas tuntud fotograafi Ezra Gozo Mansuri muusa ja modellina.

«Laul on inspireeritud kõrberebasest, nii tulimegi siia tema jälgi ajama. Siiani pole teda veel kohanud, seega tundub, et varsti pean ise kõrberebaseks kehastuma,» naljatles Lellep Elu24-le.

Triin Lellep sõitis Araabia Ühendemiraatidesse uue muusikavideo võtetele.
Triin Lellep sõitis Araabia Ühendemiraatidesse uue muusikavideo võtetele. Foto: Toomas Altnurme

«Journey to the Light», mis tähistab seni peamiselt Prantsusmaal tegutsenud Lellepi loomingulist liikumist klassikalisest muusikast uuendusliku crossover'i (üleminek – toim) žanri poole, väljendab kõrberebase rännakute kaudu igas inimeses pulbitsevat soovi sisemise kirgastumise ja rahulolu järele.

Video filmimisel tuleb appi Eesti skulptor, kunstnik ja disainer Toomas Altnurme, kes on viimased kuus aastat töötanud Araabia Ühendemiraatide ülikoolis kujutava kunsti õppejõuna.

Pärast sügisest Andrew Lloyd Webberi muusikaliloomingu kaheksast kontserdist koosnenud menukat tuuri üle Eesti tenor German Gholamiga, tegeleb Lellep aktiivselt oma repertuaari avardamisega.

Emiraatides filmitav laulu «Journey to the Light» video on kavas vaatajate ette tuua hiljemalt kevadeks.

Triin Lellepi võttetiim Araabia Ühendemiraatides.
Triin Lellepi võttetiim Araabia Ühendemiraatides. Foto: Toomas Altnurme
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles