TREILER Disney hammasrataste vahele jäänud Marveli õudukas «Uued mutandid» tuleb lõpuks välja

Spekter
Copy
«Uued mutandid»
«Uued mutandid» Foto: IMDB

Marveli koomiksil põhinev õudukas «Uued mutandid» (The New Mutants), mille ilmumist on juba kaks aastat edasi lükatud, on nüüd viimaks valmis publiku ette jõudma (vist). 

Algselt 2018. aasta aprillis esilinastuma pidanud, siis 2019. aasta veebruari lükatud ning viimaks veel mitu kuud edasi ehk mullu augustisse nihutatud ilmumiskuupäevaga õuduslugu sattus lühidalt öeldes korporatiivsete hammasrataste vahele. Juba 2017. aastal ning toona veel Foxile kuuluva X-Meeste frantsiisi lipu all purki võetud linaloo väljatulekut mõjutasid kaks sündmust: Foxi omandamine Disney poolt ning X-Meeste viimase ja saaga lõpetava filmi «Tume fööniks» hävimine kinokassades. Seoses sellega ei uskunud Disney bossid, et filmi võiks edu saata ning pikalt kaaluti pea poole filmi ümberfilmimist, mis osutus graafikute klappimatuse tõttu esiteks logilistiliseks põrguks, ning teiseks ei suutnud filmitiim (eesotsas lavastaja Josh Boone'iga) ära otsustada, mida ümber filmida ja kas teha seda nii, et film klapiks nn Marveli kinouniversumi aegruumiga või mitte. 

Lõpptulemus on see, et film jõuab ekraanile täpselt sellisena, nagu ta juba kahe aasta eest valmis sai. Kaua (mitte midagi) tehtud, kaunikene!

Loo keskmes on nõndanimetatud «uued mutandid», X-Meeste saagaga seotuv superkangelaste tiim, mille liikmeteks on Charles Xavieri ehk Professor X-i asutatud mutantide kooli esimesed vilistlased. Noori mutante hoitakse nende tahte vastaselt kinni asutuses, kus sündmused võtavad horror-pöörde, samal ajal kui tegelaste üleloomulikud võimed avalduvad.

Filmis astuvad teiste seas üles Antonio Banderas, Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Alice Braga ning Charlie Heaton.

Apollo Kinodes näeb filmi viimaks alates 3. aprillist 2020.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Meenuta ka eelmist treilerit, mis tuli välja juba 2017. aasta sügisel:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles