3 talvist toiduelamust, mida Vapianos nautida

Copy
Foto: Vapiano

Talvine aeg on ideaalne uuteks mõnusateks maitseelamusteks. Väljas on külm, Vapianos on soe ning toit on erakordne. Selle talve hitid ootavad avastama!

Chi va piano, va sano e va lontano” – Itaalia vanasõna, mis tõlkes tähendab “Kui võtad elu kergelt ja rahulikult, elad kauem ja tervemalt”. See on ühtlasi suhtumine, mille järgi kõik Vapianod iga päev toimetavad ja mida nii enda kui külaliste jaoks ellu äratavad.

Vapiano on alati võlunud oma külalisi mõnusa atmosfääri ja maitsva toiduga, mis valmistatakse sinu silme all ja täpselt selliste lisanditega nagu soovid. Sel talvel ootavad sind avastama isetehtud hummus, soojendav tervislik paprikasupp või terav ja küüslaugune tomatikastmega pasta All`Arrabiata pennedega. Kõik kolm erirooga pakatavad tervisest ning tugevdavad immuunsüsteemi läbi targalt valitud koostisosade.

Isetehtud hummus röstitud ciabatta-leivaga, granaatõunaseemnete ja hakitud peterselliga

Selles maitsvas ampsus saavad kokku tõelised kangelased! Hummus sisaldab suures koguses valku, olulisi aminohappeid, vitamiine ja mitmeid teisi kasulikke aineid, millega hea talvisel haiguste hooajal tervist turgutada. Granaatõun aga panustab omalt poolt juurde mitmete vitamiinide ja mineraalidega. Kas teadsid, et granaatõuna peetakse üheks enim antioksüdante sisaldavaks puuviljaks? See võimas kooslus teeb hummusega röstleivast ideaalse eelroa või kiire ampsu külmadel talvepäevadel.

Zuppa Di Peperone E Zenzero  

Talv ja supp käivad kokku nagu sukk ja saabas. Eksootilise nime taga peitub seest soojendav ning kergelt vürtsikas paprikasupp. Soe ja vürtsikas supp aitab peletada külma naha vahelt ning pakub mõnusat maitseelamust.

Foto: Vapiano

All`Arrabiata pennedega

Tšilli ja küüslauguga terav tomatine pasta on just see, mida talvisel päeval vajad. Vürtsikas toit ja füüsiline aktiivsus aitavad peletada mitte vaid külmatunde, aga ka haigused. Just tänu antibakteriaalsele toimele kasutatakse vürtse mitte ainult toidutööstuses, aga ka näiteks kosmeetikas. Turguta enda immuunsüsteemi ja naudi lõunaks üks kosutav tervisest pakatav pasta.

Foto: Vapiano

Kas teadsid?

Vapiano restoranides valmib toit alati värskest ja puhtast toorainest. Vapiano pitsatainas, kastmed ja pesto valmistatakse kõik kohapeal ja garanteeritult parimatest koostisainetest. Iga Vapiano restoran üle kogu maailma hoolitseb oma toidu valmistamise eest personaalselt. See aitab tagada kõrge kvaliteedi ja värskuse mistahes toidu puhul. Kõik Vapiano pastad on valmistatakse igal hommikul kohapeal ning jõuavad otse külalise taldrikusse.

Mõnusat nautimist Vapiano seltsis!

Copy
Tagasi üles