VIDEO ⟩ Kannibal mõrvas Hollywoodi staari Kevin Baconi nimekaimu

Inna-Katrin Hein
Copy
Kevin Bacon 5. detsembril 2019 Los Angeleses GQ Men Of The Year Party sündmusel
Kevin Bacon 5. detsembril 2019 Los Angeleses GQ Men Of The Year Party sündmusel Foto: Xavier Collin/Image Press Agency /Scanpix

Ameerika Ühendriikides Michiganis Bennington Townshipis tappis kannibalistlike kalduvustega Mark Latunski juuksuri, kelle nimi oli Kevin Bacon.

Politsei leidis 25-aastase Baconi surnukeha ta mõrvanud Latunski kodust, kus ta rippus ülespooduna ja tal olid munandid ära lõigatud, teatab dailymail.co.uk.

Baconi korterikaaslane Michelle Myer sõnas politseile, et nägi Baconit viimati 24. detsembril 2019 ja mees sõnas siis, et läheb mobiilikohtinguäpis Grindr tuttavaks saanud mehega kohtuma.

Baconi surnukeha leiti 28. detsembril ja teda oli enne poomist selga pussitatud, kõri läbi lõigatud ja siis jalgupidi üles poodud.  

Politseinike sõnul said nad vihje, et Latunski majas võib olla surnukeha ja nad läksid seda kontrollima. Uurimine näitas, et Latunski meelitas Baconi oma koju, kus ta oma ohvri tappis kas 24. või 25. detsembril.

Korrakaitsjad arreteerisid 50-aastase Latunski, kes võttis pärast tema kodu läbiotsimist mõrva omaks. Kohtuarstlik uurimine näitas, et Bacon oli enne leidmist neli päeva surnud.

Latunski võttis omaks, et pussitas Baconit selga, lõikas tal kõri läbi ja lõpuks eemaldas ta munandid, mida keetis ja praadis ning ära sõi.

Latunskile esitati süüdistus mõrvas ja inimkeha rüvetamises. 

Kriminalistide sõnul on Latunskil pikka aega olnud vaimse tervise probleeme ja ta peab võtma ravimeid. Tal diagnoositi 2010 ja 2012 sügav depressioon, paranoidne skisofreenia ja isiksusehäire.

Latunski endine abikaasa Emily Latunski palus kohtul peatada mehel oma lastega kokkusaamise õigused, kuna mees võib lastele ohtlik olla.

Mark Latunski elas kolm aastat koos Jamie Arnoldiga, kes oma sõnul ei teadnud ekspartneri vaimse tervise probleemidest ega arvanud, et ta võib mõrvaks võimeline olla. Arnold lahkus Latunski juurest 2019. aasta septembris ja ta ei elanud enam ammu korteris, kust Bacon surnuna leiti.

Bacon oli Michingan-Flinti ülikooli üliõpilane ja töötas juuksurina. Mehe korterikaaslase ja sõbra Michelle Meyersi sõnul oli ta tore, hoolitsev ja kaastundlik.

Kevin Baconi kadumisest teatas politseile 25. detsembril isa Karl Bacon, kui poeg ei ilmunud perekonna jõululõunale, kust ta kunagi ei puudunud.

Hollywoodi staar Kevin Bacon sai oma nimekaimu surmast teada politseiuudistest ja ta postitas sotsiaalmeediasse kaastundesõnumi.

Kevin Bacon 5. detsembril 2019 Los Angeleses GQ Men Of The Year sündmusel.
Kevin Bacon 5. detsembril 2019 Los Angeleses GQ Men Of The Year sündmusel. Foto: Birdie Thompson/ADM/MPI/Capital Pictures / BT/ADM/MPI/Scanpix

«Arusaadavatel põhjustel mõtlen selle noore inimese Kevin Baconi sõprade ja perekonna peale. Ta eluküünal kustutati liiga kiiresti. Ta armastas juuksuritööd. Vena kihla, et minu kohutavatest juustest oleks ta teinud suurepärase soengu. Puhka rahus. Kevin Bacon,» kirjutas näitleja Kevin Bacon.

Mõrvatud Kevin Baconi isa Karl Bacon sõnas, et ei tahtnud panna oma pojale nimeks Karl Jr, seega valis ta Kevini. «Kui mu poeg 1994 sündis, siis ei olnud näitleja Kevin Bacon veel nii kuulus kui nüüd. Ma ei mõelnud pojale nime pannes sellele näitlejale,» lisas isa.

Latunski on vanglas ja kohus tema üle algab 8. jaanuaril ning teine istung on 14. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles