Birgit Sarrap läheneb uuele aastale spontaansemalt: kõige olulisem on leida aega oma inimeste ja iseenda jaoks

Raadio Elmar
Copy
Birgit Sarrap
Birgit Sarrap Foto: Sander Ilvest / Postimees

Raadio Elmar hommikuprogrammis rääkis Birgit Sarrap. Teemaks oli laulja uus singel, mis kannab pealkirja «Sinuga». Muusik tegi juttu ka uue aasta plaanidest ning prioriteetidest.

«Olen muusikat teinud juba ligikaudu kolmteist aastat, minu kohta võib juba öelda «vanakene». Ma ise ütleks, et uus lugu «Sinuga» on armas, tore ja täitsa minulik,» rääkis Birgit Sarrap rõõmsameelselt.

Uue loo sõnade ja viisi autoriks on Sarrapi bändikaaslane Peter Põder. «Peter on minu kitarrist, koos on muusikat tehtud juba viisteist aastat. Oleme mõlemad Kohilast pärit ja tegime isegi laste bändi aastaid tagasi. Toona kirjutas Peter lugusid emmedest, issidest, koertest ja kassidest. Seekord lõi ta laulu armastusest. Loo on valmis produtseerinud minu hea sõber Timo Vendt, kes vastutab ka minu teiste lugude produktsioonide eest,» lisas Sarrap.

Laulja rääkis, et jaanipäeva ta veel ei oota, sest loodab veel korraliku talve peale. «Ma ootan lund! Tahaks, et tuleks nüüd õige talv veel ka. Detsember oli väga töine, nüüd on pingelangus ja tunnen, et tahaks rahulikult puhata, hinge tõmmata ja ka enda jaoks asju teha. Selle nädala lõpus läheme Lapimaale, et tõelist lund nautida. Kuid töö asju teeme ka, on ees erinevaid esinemisi. Muusikalises mõttes see detsembri tempo veel veidike jätkub,» sõnas ta.

Sarrap lisas, et alanud aastaks ta uusaastalubadusi ei andnud ja tahab võtta asju kergemalt. «Ma täitsa tahtlikult mõtlesin, et ühtegi uusaastalubadust ma sel aastal ei võta. Näiteks, et võtan kümme kilo alla või juurde ning reisin ühte või teise kohta. Võtan asju spontaansemalt. Tahan rohkem mõelda oma tervise peale ning keskendun aja planeerimise teemadele, ikka selleks, et leida aega oma inimeste ning iseenda jaoks. See teema on hetkel kõige olulisem minu jaoks,» rääkis Birgit Sarrap. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles